Monica Tatoiu, aproape de o tragedie pe autostradă. „Românii sunt primi care fac accident”

Monica Tatoiu a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite din cauza unor șoferi iresponsabili. Vedeta le cere autorităților să ia măsuri în rândul deținătorilor de permis auto.

18 sept. 2023, 15:25
Monica Tatoiu, aproape de o tragedie pe autostradă. „Românii sunt primi care fac accident”
Monica Tatoiu, aproape de o tragedie pe autostradă. "Românii sunt primi care fac accident"

Monica Tatoiu, aproape de o tragedie pe autostradă. Vedeta susţine că șoferii vitezomani și iresponsabili și consideră că trebuie montate camera de luat vederi, iar permisele de conducere să fie suspendate pe baza înregistrărilor video.

„Am avut probleme pe drum. Am crezut că… se circulă înfiorător, am stat cu inima cât un purice. La 120 km pe stradă, italienii sunt foarte agresivi, cea mai nasoală a fost întoarcerea în țară. Sunt mașini care îți taie fața. Trebuie camere. Sunt o grămadă de tineri care te omoară, eu sunt de acord să pună camere și să li se ia carnetele. Cu cât te apropii de România vezi cum se conduce cu viteză. Ne-au povestit niște prieteni că românii sunt primi care fac accident”, a declarat Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Fratele lui Mihai Trăistariu, la Poliţie după ce a hărţuit o femeie. Artistul aruncă bomba: „El e virgin, cred!”

Vedeta a vorbit în urmă cu ceva vreme și de tragedia care a avut loc la 2 Mai şia  dezvăluit că îl ştia pe Vlad Pascu: „Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină”.

Citeşte şi: Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. „Bă, fii atent ce spun! Pe mine nu mă ia nimeni de fraier!”

„Eu fumez de la vârsta de 17 ani, având un tată cardiolog. Nu a putut să mă împiedice să fumez. De la 18 ani am băut alcool pentru că tata era medic și primea whiskey. Așa era pe vremuri. Trebuie să acceptăm lucrurile acestea”, a mai spus Monica Tatoiu.