Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz, în fiecare zi: „Îl bag sub masă pe Băsescu, dar nu consum tărie”

Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz, în fiecare zi. În vârstă de 67 de ani, este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din țara noastră. Dacă nu o știi prin prisma activității sale profesionale, mai multe ca sigur o cunoști de la TV, are numeroase apariții pe micile ecrane.

19 sept. 2023, 22:35
Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz, în fiecare zi: „Îl bag sub masă pe Băsescu, dar nu consum tărie”
Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz

Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz, în fiecare zi. Vedeta cunoaște cum stă treaba cu alcoolul și consumul lui. Recent, a recunoscut, fără rețineri, câtă șampanie bea pe zi, dar și vin roșu. Vinu alb și tăria nu se află pe lista de preferințe, așadar nu le consumă deloc.

Citește și: Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase la un an de la decesul mamei: „Sunt fericită că a scăpat de povara bolii”

Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz, în fiecare zi

Eu beau o sticlă de șampanie la prânz, trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec, în fiecare zi, singură. Eu beau de te bag sub masă, nu pe tine (n.r. prezentatoarea), pe Băsescu. Dar nu beau tărie, niciodată. Un bun prieten mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține resveratrol„, a declarat Monica Tatoiu, într-un podcast.

@unpodcast.ro„Eu nu beau tărie!” #unpodcast #geaninaiacob #monicatatoiu #boofmedia

♬ original sound – UN PODCAST

Monica Tatoiu, despre cum se bea corect șampania

Monica Tatoiu a explicat cum se bea, de fapt, șampania. Ea recunoaște că nu a știut dintotdeauna să consume corect celebra băutură, însă oamenii importanți pe care i-a avut în preajmă au învățat-o câteva reguli de bază pe care, la rândul său, dorește să le transmită mai departe.

Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea. Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu, spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă.

Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu. Țin minte, în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după trei luni, și eram o nebună, o needucată, venită de la periferie.”, a spus afacerista în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.