Monica Bîrlădeanu, declarație de iubire neașteptată pe rețelele sociale: „Omul cel mai mișto pe care îl cunosc”

Monica Bîrlădeanu a făcut o declarație neașteptată pe contul său de Instagram, pentru o persoană din viața ei la care ține foarte mult.

22 sept. 2023, 22:53
Monica Bîrlădeanu, declarație de iubire neașteptată pe rețelele sociale: „Omul cel mai mișto pe care îl cunosc”
Monica Bîrlădeanu, declarație plină de iubire pe Instagram

Monica Bîrlădeanu a făcut o declarație complet neașteptată pe Instagram. Actrița, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheoghiță, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Mesajul nu i-a fost adresat partenerului ei, ci fratelui său, Petru, dar nici Valeriu Gheorghiță nu a fost uitat. Monica Bîrlădeanu a spus despre fratele ei că este „cel mai mișto om”, adăugând mențiunea „până de curând”, semn că noul iubit nu dezamăgește.

Citește și: Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 44 de ani. Iubita lui Valeriu Gheorghiță dezvăluie secretul siluetei: „Nici n-a fost greu”

„Am zis să nu mai aștept până la cina de ziua lui să ne pozăm și să-l postez, că se întâmplă mai pe seară… Așa că las aici câteva momente mai recente cu iubitul meu frate, omul cel mai mișto pe care îl cunosc (până de curând, ha:)): devotat, loial, talentat si cu o sensibilitate tare faină.

Am crescut împreună, am trecut prin adolescență, ne-am mutat la București împreună, apoi am traversat epoci și ere diferite în viața fiecăruia. Dar ne-am avut unul pe altul și eu una, am înțeles și prin el, ce valoroasă e familia.

La mulți ani, Petru! Îți urez aici ce ți-am scris si asta noapte la 12,(cu un mic update): să fii un soț bun și înțelept, un om de cuvânt, drept si generos si un tată minunat (work in progress:)) Love youuuu!!! Your sis”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Citește și: Monica Bîrlădeanu a plecat din nou în vacanță. Imaginile postate au stârnit controverse: „Are doctorașul bani?”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)