Monica Tatoiu, despre motivele pentru care cuplurile ajung la divorț: „Lasă-l să se ducă. Toți bărbații înșeală”

Monica Tatoiu a descoperit, după două căsnicii eșuate, ce înseamnă o relație reușită sau una care se poate destrăma imediat. Vedeta a dezvăluit motivele pentru care oamenii divorțează.

04 oct. 2023, 20:11
Monica Tatoiu, despre motivele pentru care cuplurile ajung la divorț: „Lasă-l să se ducă. Toți bărbații înșeală”
Monica Tatoiu, despre motivele care duc la divorț

Monica Tatoiu a mai fost căsătorită de două ori, înainte de a-l cunoaște pe actualul soț, Victor, alături de care are și un copil. De-a lungul timpului, femeia de afaceri a văzut pe propria piele ce înseamnă o căsnicie reușită, dar și una care poate eșua imediat. Ea spune că divorțurile din ziua de azi, care sunt tot mai dese, sunt cauzate de ambii parteneri. Femeia, pentru că nu știe să-i ofere bărbatului ceea ce-și dorește, iar bărbații pentru că nu au trecut prin toate experiențele la timpul lor.

Citește și: Monica Tatoiu, despre sacrificiile făcute de-a lungul vieții, care acum îi aduc o pensie colosală de 22 de mii de lei: „N-am făcut nicio măgărie, sunt foarte deșteaptă și modestă”

„De ce divorțează? Majoritatea bărbaților pe care eu îi știu așa sunt cei care nu și-au trăit tinerețea, au făcut copii de tineri, asta i-am zis fiului meu, până la 40 de ani nu te apuci să faci copii. Eu l-am făcut pe fiul meu la 38 de ani, nu e nicio problemă, e și deștept, și frumos”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului Realități cu Niculescu.

Monica Tatoiu susține că pentru ca o relație să reziste, între cei doi parteneri trebuie să fie, mai presus de orice, o relație de prietenie. Femeia trebuie să se reinventeze constant și nu să fie doar o casnică care face toate treburile din casă și atât.

„Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni, să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa.

Foarte simplu îl poți ține lângă tine. Multe se căsătoresc, fac copii și gata, îi dă de mâncare, face curățenie, nu. Trebuie tot timpul să te reinventezi. El trebuie permanent să descopere, el e vânător. Eu sunt pe principiul: amante există dintotdeauna, nu mă deranjează. Bărbatul meu nu le are cu de astea, lasă-l să se ducă, atât doar să nu devină permanent și că nu-i facă un copil, toți bărbații înșeală”, a continuat aceasta.

Citește și: Monica Tatoiu bea câte o sticlă de șampanie la prânz, în fiecare zi: „Îl bag sub masă pe Băsescu, dar nu consum tărie”

La rândul său, vedeta a aplicat aceste sfaturi și spune că aceasta este rețeta sigură către o relație longevivă. Aceasta susține că a ajuns la cele două divorțuri pentru că nu știa aceste lucruri și nu le-a pus în aplicare atunci când a fost nevoie.

„Când ceva se strică, amândoi sunt de vină. Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani. Eu tot timpul sunt altfel. Sunt perioade în care sunt nebună, gospodină, masculină, tu trebuie tot timpul să te schimbi. Am avut alți doi înainte, nu m-am ocupat și am divorțat. Nu trebuie să stai cu frica că-l pierzi. Trebuie să fim două bucăți ale aceleiași părți, dar asta se construiește în timp”, mai spune Monica Tatoiu.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei