Monica Tatoiu şi-a dezvăluit dieta care o ajută să slăbească 1 kilogram pe zi

Monica Tatoiu şi-a dezvăluit dieta care o ajută să slăbească 1 kilogram pe zi. La 64 de ani, vedeta se mândreşte cu o siluetă suplă. De fiecare dată când ia kilograme în plus, apelează la un regim alimentar care o scapă rapid de ele.

28 mai 2022, 15:47
Monica Tatoiu şi-a dezvăluit dieta care o ajută să slăbească 1 kilogram pe zi
Monica Tatoiu a dezvăluit dieta

Monica Tatoiu şi-a dezvăluit dieta care o ajută să slăbească 1 kilogram pe zi. Acest regim de slăbit este o dietă hipocalorică cu rezultat sigure, însă nu este o dietă pe care să o umezi pe termen lung și nici nu este una care să fie ținută de cineva care nu are o stare de sănătate optimă.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, previziuni pentru 2022: „Va fi un an dramatic: economic, politic, emoţional. Cred că Omicron este ultima fază a pandemiei”

Monica Tatoiu şi-a dezvăluit dieta

În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă… Se mănâncă din 2 în 2 ore, de la 08.00 la 20.00 şi se ţine 4 zile“, a spus Monica Tatoiu la „Teo Show”, oferind şi schema de regim.

Este foarte important ca în timpul acestei diete să se consume cel puțin 2 l de apă pe zi și să se mănânce conform următorului program:

08.00 – un ou fiert tare

10.00 – un ceai laxativ

12.00 – un pumn de stafide

14.00 – 100 gr brânză slabă de vaci

16.00 – 2 mere

18.00 – grătar de pui sau curcan cu salată verde

20.00 – o cană ceai laxativ

Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa un sandwich de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara UN pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa!“, a mai spus Monica Tatoiu.