Monica Tatoiu suspectează că George Buhnici traversează criza bărbatului de 40 de ani: „Panica bărbatului trecut de această vârstă se externalizează. De insuccesul lui îi face vinovaţi pe alţii și atunci apare acest tip de mesaj”

Feministă convinsă, Monica Tatoiu nu avea cum să rămână indiferentă la afirmaţiile youtuberului George Buhnici potrivit cărora femeile care nu merg la sală nu au ce să caute la plajă, fiind dezagreabile privirii. Afacerista îl suspectează pe Buhnici că a vrut să-şi facă reclamă, dar şi că traversează criza bărbatului de 40 de ani.

22 iul. 2022, 09:53
Monica Tatoiu suspectează că George Buhnici traversează criza bărbatului de 40 de ani: „Panica bărbatului trecut de această vârstă se externalizează. De insuccesul lui îi face vinovaţi pe alţii și atunci apare acest tip de mesaj”

Monica Tatoiu este nemiloasă cu George Buhnici şi spune că nu este normal ca femeile care nu au o piele perfectă să nu aibă dreptul să se bucure de plajă. Afacerista dă exemplul personal. Ea suferă de psoriazis şi nu consideră ca această afecţiune a pielii ar trebui să-i ia dreptul de a merge la plajă.

Nu se face, îmi pare rău. De pildă, eu am psoriazis. Și ce ar trebui să fac, să mă învălui ca niște femei din Arabia Saudită? Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă? Plus că, dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă că se uită după altele. Dacă e să o luăm așa… Sunt lucruri care nu se fac”, a declarat Monica Tatoiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Monica Tatoiu, atac sub centură la George Buhnici: îi compară declaraţiile cu articolul din Playboy-ul anilor 2000“Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme”

Monica Tatoiu este de părere că Buhnici a făcut toată această vâlvă pentru publicitate. Afacerista compară afirmaţiile youtuberului cu un articol controversat din revista Playboy România a anilor 2000. Este vorba despre articolul “Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme”, semnat de Ştefan Onica şi girat de Dan Silviu Boerescu, redactorul-şef al revistei la acel moment. Articolul a stârnit un mega-scandal la vremea respectivă. Mai multe organizații pentru drepturile omului au ieșit atunci în stradă, fiind necesară intervenţia directorului edițiilor internaționale ale companiei americane “Playboy”, David Walker, a sosit la București pentru a aplana lucrurile.

Citeste si Mircea Dinescu, replică în versuri lui George Buhnici: „Să-l scuipe Sfântul Petru, să-i dea în cap cu cheia/Prostului care-a pus pe un cântar femeia”

În același timp, pentru mine e o suspiciune de reclamă. E o formă de a-și face publicitate, dar poți să pierzi contracte. Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la Playboy, care a spus ”Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme” și apoi și-a pierdut jobul. Aceleași declarații nefericite. Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi. La așa ceva naționalele se delimitează. El are contracte cu firme. Altfel, am înțeles că e un om mișto din alte puncte de vedere”, a mai declarat Monica Tatoiu pentru FANATIK.

Tatoiu îl suspectează pe Buhnici de faptul că traversează criza vârstei de 40 de ani

Monica Tatoiu nu vede cu ochi buni nici reacţia soţiei lui George Buhnici, care a consimţit la afirmaţiile scandaloase ale soţului. Afacerista mai crede că Buhnici trece prin criza bărbatului ajuns la 40 de ani.

La bărbații care depășesc vârsta de 40 de ani e o problemă. Panica aia se externalizează. Și aruncă insuccesul în altă parte și apare acest tip de mesaj. Dar nu se face! Lucrurile se fac până la un anumit punct. Soția lui ar fi trebuit să reacționeze, să fie exponentul femeilor jignite, să salveze numele familiei”, a declarat Monica Tatoiu.

Citeste si Mircea Badea îl desfiinţează pe George Buhnici: „Este nimeni în drum, poate simte nevoia de inteligenţă”