Dieta minune care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să slăbească un kilogram pe zi: “Nu se ține decât maximum la două luni”

Monica Tatoiu a dezvăluit dieta minune care o ajută să slăbească 1 kilogram pe zi. La 66 de ani, vedeta are o siluetă demnă de invidiat pentru care, în urmă cu mulți ani, a făcut mari eforturi.

12 dec. 2022, 11:41
Dieta minune care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să slăbească un kilogram pe zi: “Nu se ține decât maximum la două luni”
Monica Tatoiu

Dieta minune care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să slăbească un kilogram pe zi. Monica Tatoiu a mărturisit că în urmă cu mulți ani a ținut o dietă extrem de strictă, dar eficientă, atunci când a fost nevoită să slăbească într-un timp foarte scurt.

Citește și De ce nu a făcut Monica Tatoiu parastas după moartea mamei sale: „Eu nu dau pomana la cimitir”

Dieta minune care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să slăbească un kilogram pe zi

La cei 66 de ani ai săi, vedeta arată extraordinar și acest lucru se datorează dietei minune pe care a ținut-o în urmă cu mulți ani, înainte de a pleca în SUA. Este vorba despre dieta balerinei care trebuie ținută cel mult o dată la câteva luni.

“Mă urc pe cântar în fiecare dimineață. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat rețetă balerinei în 2010, înainte de a merge la New York.

Niciodată, nimeni nu pleacă în America și vine cu două kilograme mai puțin. Nu poți mânca cât te obliga rețeta.

Tot mă întreabă lumea cum e rețeta asta. Nu se ține decât maximum la două luni.”, a dezvăluit Monica Tatoiu, potrivit anamariavesile.net.

Dieta se ține patru zile

Femeia de afaceri a dezvăluit că această dietă se ține timp de patru zile. În perioada în care Monica Tatoiu ținea această dietă se trezea la 8 dimineață și mânca un ou fiert tare, după care consuma o cafea, fără zahăr și bea foarte multe lichide.

“Patru zile se ține cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai. E românesc, costă cinci lei, îl găsiți la orice farmacie.La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beți apa, un litru jumate – doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de brânză de vaci.

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncați carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline și lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ”, a continuat femeia de afaceri.

Vedeta a spus  că femeile care țin această dietă pot slăbi un kilogram pe zi, dar a atras atenția că este destul de strictă și în primele zile pot apărea dureri de cap.

Citește și Monica Tatoiu, reguli de bune maniere: „Șampania nu se bea până la fund, decât dacă ești o fată crescută la vaci”