Monica Tatoiu, oprită de autorităţi pe aeroport. Afacerista nu se poate întoarce în România

Monica Tatoiu trece printr-o perioadă dificilă fiind blocată în Franţa de mai bine de trei luni, din cauza restricţiilor de circulaţie impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Afacerista nu se poate întoarce în România.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 07:25
Monica Tatoiu, oprită de autorităţi pe aeroport. Afacerista nu se poate întoarce în România

Monica Tatoiu se află în Franța de mai bine de trei luni şi trebuia să se întoarcă în România pe 15 iunie, alături de soţul său, însă a fost oprită de autorităţile franceze în aeroport.

„Trebuia să fac check-in-ul pentru zborul din Paris spre București, dar România a trecut Franța în zona țărilor roșii, Franța care are un nivel de infectare mult mai mic decât Bulgaria și nu am cum să mai vin acasă.” a spus Monica Tatoiu.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, izolată pe o insulă de o lună din cauza COVID-19. „Am vopsit oua cu tempera”. Cum petrece de Paşte

Afacerista a mărturisit că ar faced orice să revină în ţară. Atât aceasta, cât şi soţul său sunt pregătiţi să urce în primul avion către o ţară care nu este trecută de România în zona ţărilor roşii, şi de unde s-ar putea întoarce acasă.

„Mi-a zis mie DSP-ul… doamna Tatoiu, puteți declara pe propria răspundere că veniți dintr-o țară… adică vreți să aveți breaking news cu Monica Tatoiu că minte și cu poliția că mă încătușează și mă duce la un azil din ăla de mă amestecă cu toți fugitivii?”, a mai spus afacerista.

Monica Tatoiu s-a arătat extrem de supărată pe faptul că nu i se permite să intre în țară și nu înțelege de ce. „Nu pot să vin acasă. E țara mea, nu pot să vin în țara mea, în patul meu. Nu știu de ce. Mi-am luat bilet să mă duc de la Paris la Viena. Este inadmisibil.” a încheiat vedeta.