Monogamia sau cât eşti de grasă. Cum eviţi subiectele care nu plac bărbaţilor

Există o serie de lucruri pe care iubitul tău nu ar vrea să le audă niciodată. Aşa că, pentru a te feri de neplăceri, iată ce ar trebui să eviţi să discuţi cu el.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 10:56
Monogamia sau cât eşti de grasă. Cum eviţi subiectele care nu plac bărbaţilor

Dacă îi displace să discutaţi despre foştii tăi iubiţi

În general, experţii psihologi ne sfătuiesc să evităm astfel de discuţii, mai ales atunci când relaţiile sunt în stadiul incipient. Dacă o faci totuşi, încearcă să subliniezi părţile negative din trecut pe care evident vrei să le eviţi de această dată.

Dacă îi displace să discutaţi despre ceea ce nu îţi place la trupul tău

Când te simţi oarecum stânjenită şi nu te simţi bine în pielea ta, încearcă să îi spui că o anume rochie nu te reprezintă sau nu îţi place cum îţi stă în ea, decât să-i spui „sunt grasă”. Vei evita astfel şi momentele penibile şi posibilele discuţii în contradictoriu pe care le poţi isca. Până una alta e cu tine, ceea ce înseamnă că te place aşa cum eşti.

Dacă îi displace să discutaţi despre viitorul vostru ca şi cuplu

Parcă nu e niciodată momentul oportun pentru a aduce acest subiect în discuţie. Bărbaţii îşi doresc însă relaţii trainice la fel cum o faci şi tu. Aşteaptă însă câteva luni înainte de a deschide subiectul şi nu-i pune problema în mod direct. Fă-l însă să înţeleagă ceea ce vrei tu de la o relaţie cât şi părerea ta despre monogamie.

VEZI AICI CONTINUAREA