MONSTRU DE OM. Un bărbat, prins în timp ce viola o tânără cu grave afecţiuni medicale

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea vasluiană Protopopeşti, a fost arestat preventiv, luni, pentru viol, după ce a fost prins în flagrant de către poliţişti, în timp ce abuza sexual o tânără de 33 de ani, cu grave afecţiuni medicale, care nu se putea apăra.

11 nov. 2013, 18:08
MONSTRU DE OM. Un bărbat, prins în timp ce viola o tânără cu grave afecţiuni medicale

Bărbatul a fost prins de poliţişti în locuinţa părinţilor concubinei în timp ce o viola pe sora iubitei sale, fără ca victima să se poată apăra din cauza problemelor grave de sănătate, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, informează Mediafax.

De fapt, poliţiştii au intervenit în urma sesizării făcute de către vecini, care au auzit scandalul provocat de către vasluianul acuzat de viol într-un conflict pe care îl avea cu mama concubinei sale.

„După consumarea scandalului, femeia a părăsit locuinţa astfel încât bărbatul de 33 de ani a rămas singur cu sora concubinei sale, cu care a întreţinut raporturi sexuale. Autorul a profitat de imposibilitatea victimei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, având în vedere gravele probleme de sănătate ale tinerei de 23 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihalea Ştraub.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat de către procuror în faţa instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului de 33 de ani sub acuzaţia de viol.

CITEŞTE ŞI: Caz ULUITOR la Constanţa. O femeie a fost VIOLATĂ de un tâlhar care nu a avut ce să-i fure