MONSTRU în loc de bunică: Două fetiţie trec prin clipe greu de imaginat VIDEO

Locul pe care copiii îl numesc "acasă" este de multe ori un adevărat iad pentru unii dintre ei. În loc de afecţiune din partea părinţilor sau a bunicilor, micuţii primesc adesea palme sau înjurături. Este şi cazul a două fetiţe din Bucureşti aflate în grija bunicii. Şirea a fost semnalată de un telespectator România TV, pe adresa de e-mail [email protected].

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 05:24
MONSTRU în loc de bunică: Două fetiţie trec prin clipe greu de imaginat VIDEO

Două fetiţe minore din sectorul trei al Capitalei trec prin clipe greu de imaginat. Aflate în grija bunicii, ele sunt chinuite de cea care ar trebui să le fie sprijin. În înregistrarea făcută cu telefonul mobil de un telespectator România TV, se aude cum bunica le vorbeşte urât nepoatelor sale şi chiar le bate.

„Fir-ai a dracu’ de nenorocită şi ordinară ce eşti! Să fiţi ale dracu cu supa şi cu sufletul cui v-a făcut! Focul să vă ardă, maică! Să nu mai fiţi nici o secundă! Ieşi am zis! Ieşi afară că te calc în picioare! Ieşi! Ieşi afară!”.

Plânsetele copiilor nu o înduplecă deloc pe bunică, ba mai mult, aceasta devine şi mai agresivă.

„Ai spume pe tine? Ce-ţi lipsea? Spumele? Bătaia? Ce-ţi lipsea? Fir-ai a dracu şi tu si căţeaua aialaltă! Mânca-o-ar viermii şi pe ea şi pe mă-ta şi pe tati. Să vă mănânce viermii!”, şi-a continuat bunica blestemele.

Telespectatorul care a trimis înregistrarea a spus că a făcut o sesizare la Poliţia Sectorului 3, dar oamenii legii au declarat că acest caz nu este de competenţa lor. Telespectatorul susţine că s-a adresat şi Poliţiei Comunitare, care l-a îndrumat către Direcţia pentru Protecţia Copilului. Inspectorii de aici nu au fost însă de găsit, deoarece nu lucrează în weekend.

Abia după ce România TV a difuzat înregistrarea cu bunica agresivă, autorităţile s-au sesizat. Reprezentanţii Protecţiei Copilului au promis că vor face o anchetă socială, iar dacă abuzurile vor fi confirmate, copiii vor primi ajutor specializat şi vor fi daţi în grija statului.

„Dacă avem situaţii de acest gen, intervenim şi facem verificări la faţa locului. Se face întâi o verificare prin anchetă socială. Apoi se face o evaluare a copiilor, se sesizează poliţia. Noi scoatem copilul din mediul de risc în care se află”, a declarat şeful serviciului DGASPC din sectorul 3, Cristina Iancu.