Mama Luizei Melencu i-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă. ”Vreau să-l linșez. Să sufere cum a suferit și copilul meu”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, i-a pus gând rău monstrului din Caracal, care are de executat o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare pentru trafic de persoane și trafic de minori, viol, omor și profanare de cadavre.

24 feb. 2023, 09:18
Mama Luizei Melencu i-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă. ”Vreau să-l linșez. Să sufere cum a suferit și copilul meu”
Mama Luizei Melencu i-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă

Mama Luizei Melencu i-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă. Gheorghe Dincă are de achitat rudelor victimelor sale daune morale în valoare de 710.000 de euro, plus cheltuieli de judecată estimate la 750.000 lei.

Citește și Mama Luizei Melencu, despre scrisoarea lui Gheorghe Dincă: ”Niște aberații pot să vă zic. Chiar dacă este vie, nu cred că o să se mai întoarcă acasă”

Mama Luizei Melencu i-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă

Cu toate acestea, Monica Melencu, mama Luizei, este disperată și i-a pus gând rău monstrului din Caracal. Femeia este sfâșiată de durerea pierderii unicului copil și recent a dezvăluit că singura sa dorință este ca Gheorghe Dincă să aibă parte de aceeași soartă pe care a avut-o fiica ei.

“Nu am primit absolut niciun ban până la ora actuală! Nici nu m-am gandit vreo clipă că vom primi ceva. De unde să ne dea nemernicul ăla bani? Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința. Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu. Vreau să plătească scump, dar nu cu bani. Viața nu se cumpără cu bani. Mă rog zi de zi ca Dumnezeu să-i dea ceea ce merită. Are să ne dea (n.r: ei si familiei Măceșanu) peste 700.000 de euro. Păi ce să-i iau amărâtului ăstuia de atâția bani? O casă amărâtă în care mi-a ars și omorât copilul?”, a declarat  Monica Melencu, mama Luizei, pentru Cancan.ro.

De aproape patru ani de zile, biata femeie nu mai are liniște și atunci când trece prin fața casei unde copilul său și-a găsit sfârșitul își imaginează chinurile la care a fost supusă fetița sa.

“Trec câteodată pe acolo și îmi trec prin fața ochilor diferite scenarii cu chinurile prin care a trecut copilul meu. Nu pot să uit, nu pot să trec peste. Oamenii cred că viața merge mai departe. Da, exiști, dar nu trăiești”, a spus mama Luizei Melencu. 

Mama Luizei Melencu nu crede în căința lui Gheorghe Dincă și spune că pedeapsa de 30 de ani este prea mică pentru atrocitățile pe care le-a comis.

“Ce căință, domne? Nu există așa ceva. Un om care face așa ceva, un asemenea monstru, nu se poate căi. Astea sunt invenții ca să dea bine în fața justiției. Pedeapsa de 30 de ani e prea mică, păi în zece ani o să ajungă din nou pe străzi. Vom vedea ce va fi, mai urmează două termene, unul în martie și unul în septembrie”.

Citește și Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani după ce fiica ei a fost răpită de monstrul din Caracal