Monstrul din Elveţia: Un educator a violat şapte fetiţe cu vârste între 18 luni şi 6 ani

Un educator elveţian de 31 de ani, închis din 2011, a recunoscut că a violat şapte fetiţe având vârste cuprinse între 18 luni şi 6 ani.

25 iul. 2013, 17:10
Monstrul din Elveţia: Un educator a violat şapte fetiţe cu vârste între 18 luni şi 6 ani

Ancheta a arătat că bărbatul a violat nu patru fetiţe, cum se crezuse iniţial, ci şapte. Patru dintre victime erau fetiţe care se aflau în grija sa la o grădiniţă de copii de la Volketswil, nu departe de Zurich. Grădiniţa este în prezent închisă, potrivit ziarului elveţian Zürcher Oberland, relatează joi AFP, citată de Agerpres.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost arestat în martie 2011, după ce poliţia a fost avertizată de unitatea de coordonare naţională a luptei împotriva criminalităţii pe Internet că individul deţinea filme pornografice cu copii.

Educatorul a recunoscut apoi că a violat o fetiţă de doi ani şi jumătate, căreia i-a făcut poze şi pe care a filmat-o. Pe perioada anchetei, el a recunoscut şi alte violuri.

Bărbatul le oferea fetiţelor mici cadouri şi dulciuri pentru ca ele să nu le spună părinţilor despre „jocurile lor secrete”, potrivit agenţiei de presă elveţiene ats, care a putut consulta actul de acuzare.