„Monstrul” domestic care cântărește peste o tonă. Vaca obținută prin încrucișare genetică are o prietenie neobișnuită cu un bătrân de 76 de ani VIDEO

"Monstrul" domestic care cântărește peste o tonă a trezit mila unui bătrân de 76 de ani, care a salvat animalul de la tăiere pe când avea doar două zile. Creatura de dimensiuni impresionante este rezultatul unei încrucișări genetice.

20 dec. 2021, 20:12

„Monstrul” domestic, pe care un bătrân în vârstă de 76 de ani l-a crescut cu grijă de când animalul avea doar două zile, face parte dintr-o specie rară de bovine brune elvețiene.

VIDEO! Peștele monstru de 2,5 tone care arată ca un rechin pe steroizi! Un surfer a dat peste creatura preistorică pe care aproape nimeni n-a mai văzut-o vreodată!
Creatura, care a fost botezată Tommy, cântărește peste o tonă și măsoară peste 1,65 cm înălțime. Animalul maiestous, de dimensiuni impresionante, este cu atât mai rar cu cât specia este rezultatul unei încrucișări genetice. Bovinele brune elvețiene au fost de fapt create de fermierii din Statele Unite ale Americii, pentru laptele de o calitate superioară. Carnea acestor bovine este considerată, de asemenea, o delicatesă.

Pe rețelele de socializare circulă clipurile unui fermier din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 76 de ani, care a găsit întâmplător un astfel de animal din specia bovinelor elvețiene, la momentul când creatura avea doar două zile.

Bărbatului i-a fost milă de animal și nu l-a putut sacrifica, astfel că l-a crescut ca pe un animal domestic. În timp, mica bovină a ajuns să îl depășească în înălțime pe stăpânul său și să cântărească mai mult decât o fiară sălbatică, adică peste o tonă. Fermierul l-a numit pe animal, Tommy, iar între cei doi s-a creat o conexiune extrem de specială. Bărbatul și „fiara”, care l-ar putea zdrobi în orice clipă, au devenit cei mai buni prieteni, căci Tommy s-a dovedit a fi un animal extrem de blând.

„Suntem cei mai buni tovarăși”, spune bărbatul despre Tommy, creatura de peste 1 tonă.

Creatură bizară descoperită în adâncul oceanului. Are cap transparent și ochi globulari stranii VIDEO

Cu toate acestea, boul Tommy are instincte de apărare foarte puternice. În clip se poate vedea că cum atunci când câinii bărbatului se apropie, „monstrul” domestic devine foarte alert și protector față de omul care l-a salvat.

În prezent Tommy are 12 ani, iar la greutatea de peste o tonă mănâncă în fiecare zi peste 50 de kilograme de fân și bea două căzi pline cu apă.

@dairygoatmotherMy 77 yr old dad and his Ox Tommy. Does friendship get any more pure than this ?? #tommytheox #firemanfarmer #farmtok #smallbunyan #tiktoxen♬ original sound – Laurie C

@dairygoatmotherYou asked for more of my Dad and his big Ox Tommy. #brownswiss #firemanfarmer #oneton #bighorns #farmtoc #purelove♬ original sound – Laurie C

@dairygoatmotherTommy mooching more apples off me (as usual)! #tommytheox #tiktoxen #tommyappleseed #farmtok♬ original sound – Laurie C