Mormintele unui cimitir din Alba au luat-o la vale. Unele au ajuns în drum: „Am ajuns să punem luminări în rigolă”

Într-un oraș din Alba mormintele au ajuns în stradă după ce o parte din cimitir s-a surpat. Oamenii spun că autoritățile locale sunt de vină pentru că nu au făcut un zid de sprijin în zonă.

03 mart. 2023, 12:07
Mormintele unui cimitir din Alba au luat-o la vale. Unele au ajuns în drum: „Am ajuns să punem luminări în rigolă”

O parte din mormintele unui cimitir din orașul Câmpeni, județul Alba, a ajuns în stradă.

Citește și: Cimitir transformat în ring de lupte. S-au luat la bătaie cu lopeți, ciocane, macete și bâte în timpul unei înmormântări

Oamenii spun că autoritățile locale sunt de vină pentru că nu au făcut un zid de sprijin în zonă.

„În orașul Câmpeni județul Alba, pe strada Dealului, modernizată de de fosta conducere, care a asfaltat-o și a făcut rigolă, urma să se facă un zid de sprijin la susținerea gardului de la cimitirul bisericii ortodoxe din deal, dar find alegerile locale, s-a schimbat primarul și vechea conducere.

La noua conducere am tot făcut sesizări telefonice și personal de doi ani de zile să finalizeze proiectul început, dar în zadar, nici vorbă să se apuce. (…) acum s-a surpat și a ajuns gardul de la cimitir și morminte în rigolă – drum.

Citește și: Cresc taxele la cimitire şi crematorii! Tarife cu până la 50% mai mari pentru locurile de veci din Capitală

Domnilor de la conducerea orașului Câmpeni, chiar nu vă e rușine de cele întîmplate? Am ajuns să punem luminări în rigolă celor dragi nouă plecați în loc veșnic. Rușine conducerii locale PNL a orașului Câmpeni”, a scris un localnic revoltat, citat de ziarulunirea.ro.