MORT de ZIUA LOR: Doi fraţi GEMENI şi-au serbat aniversarea cu mult ALCOOL, apoi unul l-a UCIS pe celălalt

Cumplita tragedie a avut loc în judeţul Gorj, când cei doi fraţi gemeni au împlinit 64 de ani. Din cauza consumului excesiv de alcool, unul dintre ei l-a ucis pe celălat, după ce se certaseră şi se luaseră la bătaie.

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 14:44
MORT de ZIUA LOR: Doi fraţi GEMENI şi-au serbat aniversarea cu mult ALCOOL, apoi unul l-a UCIS pe celălalt

Doi fraţi gemeni s-au întâlnit să ciocnească un pahar de ziua lor şi, ameţiţi bine, s-au luat la bătaie. La un moment dat, unul dintre ei a luat un cuţit şi s-a năpustit asupra celuilalt.

„A început dintr-o ceartă şi m-a provocat, nu ştiu cum am dat”, a povestit criminalul, potrivit România TV.

Vecinii spun că cei doi fraţi gemeni, necăsătoriţi, se îmbătau frecvent şi se luau la bătaie. Au repetat scena şi de ziua lor, când unul dintre ei a scos cuţitul şi şi-a înjunghiat fratele de mai multe ori.

Agresorul şi-a dat seama că fratele său e rănit grav şi a mers să sune după ajutor. A chemat ambulanţa din casa unor rude cărora le-a spus că fratele său a fost atacat şi tâlhărit pe stradă. Acelaşi lucru le-a spus şi poliţiştilor. Victima a ajuns la spital în stare foarte gravă şi a mai trăit doar câteva ore. Între timp, agresorul şi-a recunoscut vina.

Citeşte şi TRAGEDIE în Vrancea. Un bărbat şi-a ucis fratele pentru o bucată de şuncă

„Există probe temenice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că acesta ar fi comis această infracţiune, având ca victimă pe fratele său”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Gorj.

Criminalul are 64 de ani şi locuieşte în Stejari, judeţul Gorj. El a fost reţinut.