Moș Crăciun va veni şi anul acesta. Premierul Italiei a dat asigurări că nu-l bagă în carantină pentru COVID

Moș Crăciun vor veni şi anul acesta în ciuda restricţiilor anti - Covid. Premierul italian Giuseppe Conte a declarat, într-un răspuns la scrisoarea unui copil de 5 ani, îngrijorat că Moş Crăciun nu va avea declaraţie cu care să iasă din casă, că Moşul "are autocertificare internaţională şi poartă mască de protecţie".

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 15:29
Moș Crăciun va veni şi anul acesta. Premierul Italiei a dat asigurări că nu-l bagă în carantină pentru COVID

Moș Crăciun va veni şi anul acesta. Premierul Italiei Giuseppe Conte a răspuns pe Facebook îngrijorării lui Tommaso, un băiețel de 5 ani , care se temea că anul acesta nu va veni Moş Crăciun – Babbo Natale, cum îi spun italienii . Băiatul l-a întrebat pe premier dacă poate face o autocertificare specială pentru Moş Crăciun, pentru a-i permite să livreze cadourile tuturor copiilor.

„Moş Crăciun  are autocertificare internaţională şi va veni” şi anul acesta, l-a asigurat premierul Giuseppe Conte.

„Dragă Tommaso, ţi-am citit mesajul şi vreau să te liniştesc. Moş Crăciun m-a asigurat că are deja o autocertificare internaţională: poate călători peste tot şi distribui cadouri tuturor copiilor lumii. Fără nicio limitare. A confirmat apoi că foloseşte întotdeauna masca şi păstrează distanţa potrivită pentru a se proteja pe sine şi pe toţi oamenii pe care îi întâlneşte”, a scris premierul Giuseppe Conte.

Citeşte şi: Pandemia de coronavirus suspendă planurile pentru Crăciun. Fără călătorii şi întruniri de familie

Moș Crăciun va veni şi anul acesta. „I-am spus – continuă premierul – că anul acesta în Italia a fost un an foarte dificil şi tu şi toţi copiii aţi fost adorabili. Am aflat, de asemenea, că vrei să-l rogi pe Moş Crăciun să elimine coronavirusul. Nu risipi ocazia de a cere un cadou în plus. De alungarea coronavirusului ne ocupăm noi, adulţii”, a promis premierul.

Citeşte şi: Sărbătorile vin! Disney a lansat cea mai frumoasă reclamă de Crăciun din acest an