Moş Crăciun a primit o scrisoare răvăşitoare de la un copil de 8 ani. „Te rog să nu ne mai uiţi!”

Moş Crăciun a primit o scrisoare răvăşitoare de la un copil de 8 ani care îi cere mâncare pentru el, mama şi pentru bunica sa, dar nu-l uită nici pe căţelul Bobiţă, pentru care cere "un os ca la televizor". Povestea a fost făcută publică de Nicoleta Ioniţă, preşedinta Asociaţiei Give & Help din Târgoviște.

23 nov. 2020, 20:01
Moş Crăciun a primit o scrisoare răvăşitoare de la un copil de 8 ani. „Te rog să nu ne mai uiţi!”

Moş Crăciun a primit o scrisoare cuitremurătoare în care un băieţel de 8 ani cere mâncare pentru el, mama şi pentru bunica sa, dar nu-l uită nici pe căţelul Bobiţă, pentru care cere „un os ca la televizor”, dezvăluie Nicoleta Ioniţă, preşedinta Asociaţiei Give & Help din Târgoviște.

Moş Crăciun a primit o scrisoare răvăşitoare de la un copil de 8 ani

„Dragă Moş Crăciun, Eu sunt Matei şi am 8 ani. Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiţi şi să treci şi pe la noi. Eu îmi doresc biscuiţi şi ciocolată. Pentru mami te rog să aduci ceva de mâncare ca să nu mai plângă când crede că nu o vedem. Pentru bunica să îmi aduci multe portocale şi să nu îi uiţi nici pe Bobiţă, căţelul nostru şi să îi aduci un os cum am văzut eu la televizor. Mulţumesc, Cu drag, Matei”, este scrisoarea scrisă de Matei.

Sărbătorile vin! Disney a lansat cea mai frumoasă reclamă de Crăciun din acest an

„Cum să nu îţi vină să urli când vezi atâta nepăsare în jurul tău? Matei are şi el vecini, rude. Au fugit din calea unui monstru, acesta este motivul pentru care nu vor să dau nimănui adresa. Dacă aveţi încredere în mine, dacă şi doar dacă sunteţi convinşi ca ajutorul va ajunge la ei, spuneţi-mi. Haideţi să îi facem lui Matei un Crăciun aşa cum a visat. Şi poate nu doar un Crăciun”, a fost apelul Nicoletei Ioniţă, pe Facebook.

Moș Crăciun va veni şi anul acesta. Premierul Italiei a dat asigurări că nu-l bagă în carantină pentru COVID

Mama copilului era singura care aducea bani în casă, din salariul de vânzătoare la supermarket. Puținii bani erau însă cheltuiți de fostul său soț la jocurile de noroc. Când nu a mai suportat situația, a mers la autorităţi să îl reclame pe bărbat, iar în urmă cu două săptămâni a obţinut un ordin de restricţie asupra soţului, scrie Adevărul.

„Momentan, sunt bine, unde stau acum nu plătesc nimic, aşadar nu este cazul să strângem bani pentru asta. Îi putem ajuta cu alimente să treacă mai uşor perioada aceasta, atât. Au şi haine şi restul. Mama a lucrat, dar, din păcate, nu se mai poate întoarce la locul de muncă de frică. Îşi va căuta în altă parte, dar după sărbători. A făcut toate demersurile legale pentru a avea siguranţa că individul nu se mai apropie de ei, dar încă se tem. În ceea ce priveşte adresa, am fost rugată să nu o dau nimănui”, a mai spus Nicoleta Ioniţă.