Motive pentru care bărbaţii îşi părăsesc iubitele. Află ce îl face să fugă de tine

Sa tii un barbat langa tine este destul de dificil. Tentatiile sunt la tot pasul, iar tu ar trebui sa te reinventezi mereu si sa fii alta in fiecare zi.

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 07:33
Motive pentru care bărbaţii îşi părăsesc iubitele. Află ce îl face să fugă de tine

Nu este imposibil sa fii irezistibila pentru barbatul iubit, insa inseamna sa iti consumi aproape intreaga energie facand asta si sa ajungi chiar sa te pierzi pe tine din dorinta de a fi pe placul lui.

Totusi, daca ai sti inca dinainte care sunt motivele care il determina sa renunte la o relatie ti-ar fi mult mai usor sa il tii langa tine, fara prea mult efort.

Iata mai jos care sunt principalele motive care ii fac pe barbati sa isi paraseasca iubitele:

1. Posesivitatea

Barbatii nu suport sa fie controlati. Iubesc libertatea si, pe buna dreptate, isi doresc sa aiba o viata linistita. Pana la urma, nici tie nu ti-ar placea sa fii urmarita pas cu pas de iubitul tau. Este stresant, agasant si nu ai mai avea niciun drept la intimitate.

Citeşte şi Tipare de femei pe care bărbaţii nu reuşesc să le înţeleagă

2. Lipsa de apreciere

Desi se bat mereu cu pumnul in piept ca ei nu au nevoie de laude si apreciere, in sinea lor masculii si-ar dori sa fie complimentati. In momentul in care vor primi doar reprosuri si ii vei spune ca nu este bun in ceea ce face sau ca nu isi da interesul va aparea si indepartarea lui. Va incerca sa caute aprecierea in alta parte.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.