Dinu Maxer şi Ada, primele declarații după ce s-au despărţit rapid. Bruneta a recunoscut că a lucrat în Guvern

Dinu Maxer și Ada au recunoscut că nu mai formează un cuplu. Scurta relaţie a celor doi a fost profund afectată de zvonurile apărute. Ada a confirmat că a lucrat pentru Guvern, în vreme ce Dinu a punctat că între ei nu a existat compatibilitatea la care se aşteptau.

04 mai 2023, 09:59
Dinu Maxer şi Ada, primele declarații după ce s-au despărţit rapid. Bruneta a recunoscut că a lucrat în Guvern

Dinu Maxer şi Ada au confirmat faptul că s-au despărţit rapid, principalul motiv invocat de cei doi fiind acela că bruneta nu a rezistat presiunii mediatice la care a fost supusă în ultimele zile.

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile”, a explicat Ada, pentru Spynews.

Citeşte şi De ce a divorţat Liviu Dragnea, după 28 de ani de căsnicie. Ce legătură a avut Irina Tănase cu această despărţire

Motivul invocat de Ada a fost confirmat şi de Dinu Maxer.

„Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea … (…) Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu (…) Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost?! Nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi. De Paște, copiii au fost la Deea și noi am stat împreună. Lucurile au evoluat, ne-am dat seama … compatibilitatea nu este 100%. Ne-am cam retras amândoi, a fost o chestie reciprocă”, a povestit Dinu Maxer

Citeşte şi Mihai Trăistariu a rămas fără permis după ce a cântat la Ziua Poliţiei Române. „De data asta nu m-au mai iertat!”

Ada a fost foarte deranjată de comentariile apărute în ultimele zile şi a ţinut să infirme zvonul conform căreia ar fi fost căsătorită, în trecut, dar a confirmat că a lucrat pentru Guvernul României.

„Am lucrat în cadrul guvernului României, la un minister, câțiva ani de zile”, a precizat Ada.