Motivele pentru care vacanţa este testul suprem în relaţia de cuplu

Deşi compatibilitatea sexuală este văzută drept un test important, pe care puţini mai aşteaptă să-l facă abia după căsătorie, adevărata provocare în cuplu este aceea de a descoperi ce tip de om e partenerul când îl scoti din mediul în care s-a obişnuit.

RomaniaTV.net
22 ian. 2015, 10:16
Motivele pentru care vacanţa este testul suprem în relaţia de cuplu

Se spune ca afli mai multe despre un om intr-o ora de joaca decat intr-un an de conversatie, iar o saptamana de concediu face, probabil, cat un an de locuit impreuna cu partenerul.

Calatoriile iti pun mintea la contributie, iti largesc orizontul si in acelasi timp pun la incercare legatura dintre tine si partener. Vrei sa stii daca merita sa-l tii aproape pe termen lung? Invita-l sa bateti tara in lung si in lat. Daca va permite bugetul, si mai bine este sa-l duci pe meleaguri straine. Iata de ce:

1. Iese din zona de confort

Calatorind impreuna va dovediti capacitatea de a va adapta. Astfel afli cat de flexibil este si cat de bine se descurca in situatii neasteptate. Atitudinea partenerilor fata de schimbare este esentiala pentru o relatie de cuplu durabila.

Citeşte şi Destinaţii de VACANŢĂ pentru 2015. Vezi aici CELE MAI FRUMOASE LOCURI pentru concediu

2. Dorinta de a explora

Cand ajungeti intr-un loc nou e important sa afli daca partenerul tine pasul cu tine atunci cand vine vorba de plimbari. Daca tu esti genul care vrea sa leneveasca toata ziua in camera de hotel, iar el e genul care ar vrea sa viziteze absolut fiecare obiectiv turistic, atunci sigur veti avea probleme pe termen lung. Compatibilitatea la acest nivel este esentiala, intrucat ritmul de viata al partenerilor poate duce la o lipsa de sincronizare si pe alte planuri, nu numai in ceea ce priveste calatoriile.

3. Amintiri

Daca el este partenerul potrivit, calatoriile sunt ocazia perfecta pentru a va crea amintiri impreuna. In plus, veti avea suficiente fotografii pe care sa le aratati copiilor sau nepotilor!

Citeşte şi Ce spune data nunţii despre căsnicia ta

4. Testul compromisului

Compromisul este esential intr-o casnicie, iar calatoriile va expun unor situatii care va provoaca si va forteaza sa luati decizii pe care in mod normal nu le-ati intalni. Astfel aflati cum sta fiecare la capitolul compromis si daca sunteti amandoi dispusi sa lasati de la voi pentru binele comun.

5. Testul rabdarii

Zboruri intarziate, bagaje pierdute si alte aventuri menite sa va puna la incercare rabdarea sunt ideale pentru a afla cat de bine sta partenerul la acest capitol, dar si pentru a-ti da seama daca poti sa te descurci atunci cand partenerul isi pierde cumpatul si viceversa.

6. Testul implicarii

Daca ratati zborul, pierdeti bagajele sau te imbolnavesti in vacanta poti afla daca este genul de om care sa preia controlul si sa ia decizii in situatii dificile sau daca da inapoi. Este, in acelasi timp, un test al increderii. Astfel afli daca te lasi pe maini bune.

Citeste mai mult pe feminis.ro.