Motivul BOMBĂ al rupturii dintre Gică Popescu şi Anghel Iordănescu. „L-a înfundat…”

Gică Popescu a rupt orice legătură cu Anghel Iordănescu din 2014, când a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor". Fostul căpitan al echipei naţionale n-a dezvăluit motivul, dar a precizat că nu are legătură cu faptul că Tata Puiu a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu de a prelua banca tehnică a "tricolorilor".

12 oct. 2017, 07:49
Motivul BOMBĂ al rupturii dintre Gică Popescu şi Anghel Iordănescu. „L-a înfundat…”

Gică Popescu nu-l mai suportă pe Anghel Iordănescu după ce a aflat că fostul selecţioner nu ar fi intervenit în favoarea sa pentru a nu fi condamnat în „Dosarul Transferurilor”, deşi ar fi avut pârghiile necesare, scrie Cancan.

Gică Popescu atacă dur: Doar proştii nu văd că numirea lui Contra la naţională este una politică

„E o chestie personală, absolut nimic cu fotbalul! Că s-a dus să lucreze cu ei… Ce dacă? Şi Belo lucrează cu Federaţia şi am rămas tovarăşi. Dacă mâine aş ajunge eu la FRF, doar nu l-aş da afară pe Belodedici! Şi lucrează cu ei acum, deci nu mă supără asta. Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit şi nu ţin neapărat să-l văd”, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu, interviu INCENDIAR. „Închisoarea te ajută să îţi regândeşti întreg universul”

Gică Popescu s-a simţit trădat de Anghel Iordănescu, care nu ar fi intervenit în favoarea sa pentru a nu fi condamnat, susţine o persoană din anturajul „Baciului”.

„Lucrurile sunt foarte simple. Gică Popescu a aflat că Anghel Iordănescu l-a trădat. Selecţionerul este bun prieten cu un politician care tăia şi spânzura în momentul în care fostul jucător a fost condamnat, care avea o influenţă foarte mare peste tot. Gică s-ar fi aşteptat ca Puiu să intervină, să pună o vorbă bună pentru el şi, astfel, să scape de închisoare. Lucru care nu s-a întâmplat, deşi Iordănescu ar fi putut face acest lucru. Avea această posibilitate. Dar nu l-a interesat, a mers pe burtă cum se spune, nu s-a băgat. Iar Gică a aflat totul şi de atunci nu-l mai suportă. Consideră că Iordănescu l-a înfundat. Şi nu-l va ierta niciodată. În plus, Gică ştie că a fost condamnat din ordin politic. Iar Puiu, deşi ştia asta, nu a intervenit pe lângă amicul său din politică”, mai spune apropiatul lui Gică Popescu.