Trei generaţii într-o poză! Mădălina Ghenea, imagini rare cu fiica şi mama sa într-o vacanţă de lux

Mădălina Ghenea a surprins cu cele mai recente imagini postate pe Instagram. Celebra vedetă a apărut alături de fiica Charlotte, dar și alături de mama ei, Constanța Ghenea. S-au răsfățat într-o vacanță în Dubai.

05 mai 2022, 22:46

Mădălina Ghenea, imagini rare cu fiica și mama sa. vedeta  se află zilele acestea într-o vacanță prelungită în Dubai. Nu singură, însă nici alături de vreun iubit, ci cu mama și fiica ei, pe care le-a integrat și în ședința foto cu totul specială, în care le-a arătat pe cele mai importante persoane din viața ei, dar și-a expus și corpul tonifiat. Nu oricum, ci într-un costum de baie întreg, cu șireturi, ce i-a lăsat la vedere decolteul și picioarele lungi și bronzate.Frumoasa actriţă româncă este spectaculoasă în toate fotografiile sale. Seamănă izbitor cu italianca Sophia Loren, al cărei rol l-a și jucat în mult mediatizatul film ”House of Gucci”.

După o perioadă intensă de muncă, Mădălina Ghenea a părăsit Italia, țara în care locuiește de ani. A călătorit în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai, pentru o vacanță de câteva zile. Nu a mers singură, ci a fost însoțită de Charlotte, fiica sa, și de mama.
Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea. Gafa imensă a juratului de la iUmor: „I-am zis că sunt ocupat!”

Mădălina Ghenea se află la plajă, într-un cadru splendid în fața unei piscine, în timp ce fiica sa este toată numai un zâmbet. Micuța Charlotte a crescut și seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa. Are părul lung și un costum de baie adorabil, cu cireșe.

Cele două sunt răsfățate de soare, dar și de mama Mădălinei, o femeie blândă care pare încântată de momentul emoționant de familie.

Mădălina Ghenea

Aceasta e o imagine rară de familie, căci de când s-a născut fiica ei, Mădălina Ghenea nu a expus-o des în public sau pe rețelele de socializare. Se știe că Charlotte e rodul iubirii dintre actriță și Matei Stratan. Ei s-au despărțit, iar micuța a rămas în grija ei. Locuiesc în Italia, la Milano. Fetița vorbește trei limbi deja, română, engleză și italiană.

Mădălina Ghenea se bucură de câteva zile în Dubai. Actrița stă la hotelul Palazzo Versace și a împărtășit cu urmăritorii ei o serie de imagini. Charlotte este fiica pe care o are alături de fostul ei partener, Matei Stratan.
Mădălina Ghenea are probleme de sănătate. Mesajul îngrijorător al actriţei: „Voi lua o pauză”
Recent Playtech.ro a scris că Mădălina Ghenea a primit cadou un apartament la Milano de la Matei Stratan. Vedeta a remarcat articolul și a reacționat furtunos pe Instagram. A infirmat totul, a mărturisit că locuiește cu chirie în Milano, dar a și făcut publică suma pe care o primește lunar de la Matei Stratan drept pensie alimentară pentru fiica lor.
Al Pacino, fascinat de Mădălina Ghenea. Gestul de curtoazie al legendarului star de la Hollywood față de actrița româncă VIDEO
„Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. În acest moment sunt în vacanță cu fiica mea și țin să precizez că am plătit eu biletele de avion și hotelul”, a transmis vedeta acum două săptămâni.