Motivul despărţirii dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet: S-au certat de la vaccin

Motivul despărţirii dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet. Cei doi au şocat pe toată lumea când au anunţat că vor să divorţeze. S-au căsătorit în 2017, dar erau împreună de mai bine de 16 ani și au doi copii împreună, Son Nakoa-Wolf (13 ani) și Lola (14 ani).

20 ian. 2022, 15:52
Motivul despărţirii dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet: S-au certat de la vaccin

Motivul despărţirii dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet. Fiind considerate unul dintre cele mai sudate cupluri de la Holywood, nimeni nu se aştepta la anunţul divorţului, care a fost făcut la jumătatea lunii ianuarie.

Citeşte şi: Celebrul Jason Momoa s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Aquaman 2”

Motivul despărţirii dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet

Potrivit corriere.it, care citează mai multe publicații americane, unul dintre motivele pentru care cei doi s-au separat îl reprezintă contradicțiile pe seama vaccinului.

Dacă Jason Momoa s-a vaccinat, Lisa Bonet este adepta teoriilor conspiraționiste. Ea consideră că vaccinul anti-Covid conține substanțe care pot provoca diverse boli.

Într-o declarație comună postată miercuri pe contul de Instagram al lui Momoa, starul din Game Of Thrones, în vârstă de 42 de ani, și actrița Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, au anunțat că divorțează.

Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbărilor seismice care au loc. Așa că împărtășim știrea și familiei noastre că am decis să ne diorțăm”, notează declarația oficială.

Jason Momoa (42 de ani) este cunoscut publicului larg pentru rolurile din Urzeala tronurilor sau Aquaman, iar Lisa Bonet (54 de ani) este starul seriei The Robinsons.


loading...
Partenerii noștri