Celebrul Jason Momoa s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Aquaman 2”

Actorul Jason Momoa a fost confirmat cu COVID-19, chiar în timpul filmărilor pentru ”Aquaman 2”. Vedeta a fost nevoită să intre în izolare.

29 oct. 2021, 21:38
Celebrul Jason Momoa s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Aquaman 2”

Actorul de la Hollywood Jason Momoa a fost confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2. Momentul a survenit chiar în timpul filmărilor „Aquaman 2”, după ce starul se recuperase după câteva răni survenite în timpul filmărilor.

„Jason este bine, din fericire, şi în izolare după ce a fost testat pozitiv (…). Toată lumea speră la o însănătăşire şi o revenire rapide pe platou”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Echipa de producție speră să fie singurul caz pozitiv. Lansarea filmului este programata pentru data de 14 decembrie 2022.

Citește și: Actorul Daniel Craig a fost decorat onorific de Marina Regală britanică, asemenea personajului său James Bond

„Siguranţa tuturor celor care lucrează la film este singurul lucru important şi toată lumea este testată regulat” (…). Dar este o adevărată bătaie de cap pentru producători care sunt îngrijoraţi cu privire la filmările ce se anunţă foarte aglomerate”, a adăugat sursa respectivă.

„Aquaman”, lansat în 2018 și regizat de James Wan, a înregistrat mai mult de un miliard de dolari la box office, devenind cea mai profitabilă adaptare a DC Comics pentru cinema, relatează Antena3.

Actorul din Harry Potter s-a prăbușit în timpul unei competiții sportive. A fost transportat de urgență la spital

Actorul Tom Felton, în vârstă de 34 de ani, care a interpretat personajul lui Draco Malfoy, în celebra serie Harry Potter a leșinat în timpul unui meci de golf desfășurat în Wisconsin.

Felron, care miercuri a împlinit 34 de ani, a suferit un „incident medical” și a fost trimis la „spitalul local pentru tratament”, a confirmat mass-media locală din USA.

Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood FOTO ŞI VIDEO
Imaginile surprinse arată cum actorul se află pe o targă în timp ce medicii îl duc către o ambulanță.

Domnul Felton este bine cunoscut pentru rolul nemesisului lui Harry Potter, Draco Malfoy.

„În Ryder Cup Celebrity Match de astăzi, actorul și muzicianul Tom Felton a experimentat un incident medical pe parcurs în timp ce participa pentru Europa”, a declarat joi PGA of America.

„A fost transportat la un spital local pentru tratament. Nu sunt disponibile alte detalii.”, relatează BBC.