MOTIVUL HALUCINANT pentru care un bucureştean a fost BĂTUT şi JEFUIT de trei femei, într-un salon erotic

Momente de groază pentru un tânăr aflat după divorţ. Bărbatul de 31 de ani din Bucureşti a vrut să se distreze la un salon de masaj erotic după 5 ani de căsnicie. El a refuzat însă avansurile făcute de cele trei doamne din salon, iar acestea l-au bătut, l-au sechestrat şi l-au jefuit. Disperat, bărbatul a apucat să sune la 112, iar mascaţii au intervenit de urgenţă.

13 sept. 2015, 08:08
MOTIVUL HALUCINANT pentru care un bucureştean a fost BĂTUT şi JEFUIT de trei femei, într-un salon erotic

Bărbatul a fost întâmpinat de trei femei într-o garsonieră. Aceştia au discutat preţul câteva minute, timp în care bărbatul s-a răzgândit şi le-a spus femeilor că nu mai este interesat de serviciile lor. Ofensate de reacţia bărbatului, doamnele nu au mai stat pe gânduri şi au vrut să îi dea o lecţie. Acestea l-au sechestrat pe bărbat, l-au lovit, l-au zgâriat şi i-au luat portofelul, din care au sustras 300 de euro, scrie evz.ro.

După îndelungi umiliri, bucureşteanul a reuşit să pună mâna pe telefon şi a sunat la 112. Poliţia a intervenit imediat. Femeile au fost duse la audieri şi urmează să fie închise pentru tâlhărie, şantaj şi privare de libertate.

Citeşte şi Un italian conducea o reţea de prostituţie, în centrul Capitalei. Proxenetul a fost reţinut VIDEO