Motivul INCREDIBIL pentru care Denisa de la Bambi divorţează

Denisa Tănase, una dintre componentele trupei Bambi, a luat o decizie şoc pentru viitorul său. După o căsnicie de aproape patru ani, Denisa a hotărât să divorţeze de soţul ei, medicul Cornel Brotac. Motivul? Denisa a aflat că soţul ei o înşală, dar pentru că îl iubea l-a iertat şi i-a mai acordat o şansă.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 10:03
Motivul INCREDIBIL pentru care Denisa de la Bambi divorţează

În urmă cu aproape un an Denisa de la Bambi afla că soţul ei o înşela, asta deşi ea era o soţie model din toate punctele de vedere. Cum pentru Denisa, soţul ei era totul, l-a iertat şi chiar dacă nu mai avea încredere în el, i-a mai acordat o şansă. Împăcarea de atunci, însă, a avut şi nişte condiţii clare, pe care Cornel trebuia să le respecte, altfel decizia ar fi fost capitală. Cum soţul Denisei nu şi-a putut respecta înţelegerea, acum, solista trupei de la Bambi a hotărât să divorţeze.

Denisa de la Bambi este în STARE DE ŞOC. Cântăreaţa a fost la un pas să-şi piardă viaţa

Mai mult decât atât, surse din anturajul celor doi au declarat pentru Click că despărţirea celor doi vine ca un blestem al primei soţii a lui Cornel. Şi anume, în momentul în care Denisa l-a cunoscut pe Cornel, acesta era însurat şi avea şi un copil. Pentru că dragostea celor doi devenea din ce în ce mai intensă, Cornel a divorţat şi imediat s-a căsătorit cu Denisa în mare secret la Las Vegas.

De asemenea, tot aceleaşi surse mai spun că medicul Cornel Brotac a urmat întocmai exemplul tatălui său, care având deja o vârstă, a dorit să divorţeze de soţia sa şi apoi să se recăsătorească cu o tânără de doar 27 de ani. Iar după acest exemplu s-a ghidat şi Cornel în mariajul cu Denisa, pe care a înşelat-o de multe ori cu diferite domnişoare.

 Citeşte şi  Denisa de la Bambi, la un pas de TRAGEDIE pe autostradă