Motivul INCREDIBIL pentru care un bărbat de 82 de ani, suspect de COVID, a plecat în pijamale din spital până să fie testat

Un bărbat în vârstă de 82 de ani din comuna Concești, județul Botoșani, suspect de COVID-19, a fugit joi seara de la spital în timpul efectuării evaluărilor medicale. Acesta a fost găsit vineri în localitatea de domiciliu și a spus că a plecat din spital pentru că aștepta de foarte mult timp, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 14:40
Motivul INCREDIBIL pentru care un bărbat de 82 de ani, suspect de COVID, a plecat în pijamale din spital până să fie testat

Potrivit IPJ Botoșani, bărbatul de 82 de ani a fost transportat, joi seara, la Spitalul Județean Botoșani, în vederea internării, fiind suspect de COVID-19.

În timpul efectuării evaluărilor medicale, bărbatul a plecat din spital, chiar în pijama. Polițiștii l-au dat în urmărire.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au găsit vineri pe bărbat în localitatea de domiciliu.

„Acesta a declarat faptul că a părăsit unitatea spitalicească, întrucât a așteptat foarte mult timp pentru a i se efectua investigațiile medicale”, au transmis polițiștii din Botoșani.

Conform acestora, bărbatul a fost dus din nou la spital, în vederea internării.

Citeşte şi: Un bătrân, suspect de coronavirus este căutat de oamenii legii după ce a fugit din spital