Un bătrân, suspect de coronavirus este căutat de oamenii legii după ce a fugit din spital

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, suspectat de coronavirus, este căutat de oamenii legii după ce a fugit din Spitalul Judeţean Botoşani, în seara de joi, în timpul evaluărilor medicale. Bătrânul a plecat într-o direcţie necunoscută.

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 10:09
Un bătrân, suspect de coronavirus este căutat de oamenii legii după ce a fugit din spital

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani efectuează verificări pentru identificarea unui bărbat de 82 de ani din comuna Conceşti.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu pacienţii asimptomatici care nu mai doresc să stea în spital. Anunţul ministrului Sănătăţii

„Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, la data de 2 iulie, în jurul orei 22:00, în vederea internării, fiind suspect de Covid 19, iar pe timpul efectuării evaluărilor medicale, acesta a părăsit unitatea spitalicească, plecând în loc necunoscut”, se arată în comunicat.

Bâtrânul are o înălţime de 160 de centimetri, părut cărunt, tuns scurt. În momentul părăsirii unităţii spitaliceşti, acesta purta o pijama de culoare bleumarin şi avea asupra sa o sacoşă cu obiecte de uz personal.

Persoanele care pot oferi informaţii despre persoana în cauza sunt rugate de poliţişti să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.