Motivul ireal pentru care o femeie dă în judecată McDonald’s: Nu m-am putut abţine!

Ksenia Ovchinnikova dă în judecată lanţul de fast-food McDonald’s a declarat că, spune ea, a făcut-o să-şi întrerupă postul, când i-a apărut în cale o reclamă stradală la cheesburgeri şi nuggets de pui.

19 aug. 2021, 16:09
Motivul ireal pentru care o femeie dă în judecată McDonald’s: Nu m-am putut abţine!

Motivul ireal pentru care o femeie dă în judecată McDonald’s.  Ksenia Ovchinnikova a mers la cel mai apropiat restaurant McDonald’s şi a comandat cheeseburgerul văzut pe afişul stradal. Aceasta spune că a postit cu succes în ultimii 16 ani, anul acesta fiind prima oară când l-a încălcat.

Motivul ireal pentru care o femeie dă în judecată McDonald’s

„Cred că McDonald’s a încălcat legea protecţiei consumatorilor. Am cerut tribunalului să investigeze şi, dacă a avut loc o încălcare a legii, să oblige lanţul de restaurante fast-food să îmi ofere daune morale de circa 1.000 de ruble”, declară femeia, conform jurnaliştilor ruşi, potrivit Mediafax.

Investigaţia este în curs. Dacă McDonald’s va fi găsit „vinovat”, va fi obligat să îi plătească Kseniei cele 1.000 de ruble (14 dolari).

McDonald`s cu scandal pe Lacul Roșu – „De ce i-ați mințit?”

Chemați să aprobe o „regenerare urbană”, în fond construirea unui McDonald`s în curba Ștefan cel Mare spre Lacul Roșu, aleșii opoziției PSD au reclamat că municipalitatea acționează împotriva riveranilor.

Consilierii locali au avut de aprobat, marți, în ședința ordinară, planul urbanistic zonal „Regenerare urbană; Amenajare parcare publică; Construire magazin McDonald`s strada Lacul Roșu”. E vorba de terenul viran de peste drum de blocurile ANL de pe Ștefan cel Mare, din curba de intrare de pe bulevard pe strada Lacul Roșu. Consilierii PSD s-au arătat scandalizați de propunerea executivului respectiv a Instituției Arhitectului Șef, invocând faptul că „acolo unde se va face acest McDrive trebuia să fie parc”.

„Nu luați în considerare fatul că oamenii de aoclo nu vor acest resturanat din cauză ca va face mizerie, va fi deranj și gălăgie. Doamna Moș a fost interpelată de cetățenii de acolo și ea a spus că s-a aflat acolo pentru alte lucrări. Spuneți ce le-ați spus oamenilor în campanie electorală!”, l-a interpelat Emil Pavel pe primarul Florin Birta.

În replică, edilul a comentat că „d-lui Pavel îi place, poate, cum arată acel loc” și a detaliat că primăria a vrut să exproprieze acel teren dar că, dacă a venit un investitor care va întreține zona și o va păstra curată, primăria e scutită de cheltuieli.

„De ce i-ați mințit pe oameni? Le-ați spus că nu se va face acea investiție!”, a insistat Pavel, dar nu a mai primit răspuns.

Citeşte şi: Bill Gates cultivă cartofi pentru restaurantele McDonald’s. Plantaţiile uriaşe pot fi văzute din spaţiu