Motivul pentru care Alex Velea nu a fost la nunta lui Smiley. Abia acum s-a aflat: „Este și pricinos, nu iartă și nu uită”

Motivul pentru care Alex Velea nu a fost la nunta lui Smiley. Nunta dintre artist și Gina Pistol a fost unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz, însă multă lume a observat absența lui Velea. S-a crezut, inițial, că cei doi s-au certat, însă nu, din altă cauză iubitul Antoniei nu a fost alături de prietenul lui cel mai bun.

11 aug. 2023, 22:46
Motivul pentru care Alex Velea nu a fost la nunta lui Smiley. Abia acum s-a aflat: „Este și pricinos, nu iartă și nu uită”
Motivul pentru care Alex Velea nu a fost la nunta lui Smiley

Motivul pentru care Alex Velea nu a fost la nunta lui Smiley. Se pare că artistul a fost invitat la petrecere, ba chiar acesta a și confirmat prezența. Însă, pe ultima sută de metri s-a răzgândit când a aflat că vine și Mario Fresh.

Citește și: Mama lui Smiley a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Gina Pistol: „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este”

Motivul pentru care Alex Velea nu a fost la nunta lui Smiley

După mai multe speculații, s-a aflat într-un final adevărul. Și anume că, Velea nu a fost prezent la evenimentul anului pentru că nu a vrut să aibă de-a face cu Mario Fresh, fiind în continuare supărat pe acesta.â.

Sigur că Smiley l-a invitat, iar Alex a și confirmat, de altfel. Gina avusese grijă să-l așeze la masă cu alți cunoscuți, pentru ca atmosfera să fie una cât mai prietenoasă. Cu o zi înainte, însă, Velea a anunțat că nu mai vine. Motivul? Era foarte supărat că vine și Mario Fresh, pe care îl consideră dușman.

Alex este un om tare bun, dar este și pricinos, nu iartă și nu uită. I-a spus lui Smiley că el nu poate să fie în același loc cu Mario, cu atât mai mult că la petrecere urma să vină și Moșoiu, fostul său impresar, o altă persoană cu care e la cuțite.

Smiley a insistat, i-a spus că nu trebuie să interacționeze cu ceilalți în mod direct, că-l așează într-un alt colț al sălii. Nu a fost cu putință să-l convingă. Smiley nu s-a supărat, deși în adâncul sufletului său nici bine nu avea cum să-i pice”, au mărturisit surse din anturajul celor doi, potrivit Cancan.ro.