Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa: „Eu, în viața mea, am lovit multă lume”

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa. Impresara a fost implicată într-un mega scandal, în 2019, când a fost surprinsă de camere în timp ce îi dădea un pumn în faţă fotbalistului. La acea vreme, s-a speculat că cei doi ar fi avut o relaţie extraconjugală.

20 ian. 2022, 09:56
Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa: „Eu, în viața mea, am lovit multă lume”
Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa. Vedeta a vorbit din nou despre momentul în care l-a lovit pe fotbalist. Fiica Ionelei Prodan a spus că acesta nu este singura persoană pe care a lovit-o, doar Reghecampf a scăpat de furia vedetei.

Anamaria Prodan a recunoscut că este o fire vulcanică și că nu a ezitat să sară la bătaie atunci când nu reușea să își impună punctul de vedere.

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa

Dacă îmi zici de Dan Alexa, mă dau cu capul de masă. Bă, îl iubesc pe Dan Alexa. Știți cum a apărut nebunia asta? Eu sunt o fire vulcanică.

Eu și așa, între prietenii mei, care mă cunosc, dacă ceva nu îmi convine eu sar la bătaie. Dacă nu reușesc să te conving de ceva, pentru că eu nu bat câmpii, îți dau o plamă sau un pumn.

Depinde cum te prind. Eu, în viața mea, am lovit multă lume, nu numai pe Dan Alexa. Și azi vorbesc cu el, mi-am cerut scuze. 

Singurul pe care nu l-am lovit a fost bărbatul meu. Eu cu Reghecampf nu am avut scandaluri cu bătăi. Eu doar ridic vocea, iar copiii mei mă cunosc”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc și Natanticu.

Anamaria Prodan, mesaj tranşant despre Reghe

Impresara este decisă să încheie războiul pe care îl poartă cu antrenorul Universităţii Craiova şi spune că Reghe este mort pentru ea şi familia ei.

Acestea fiind spuse, subiectul Reghecampf a dispărut din inima, ochii si sufletul familiei mele. Suntem aici pt Dvs presa si prietenii oricând eu si copiii mei demni si “proud of us”.

Aceasta a fost pedeapsa si lecția pe care familia specimenului Reghecampf a predat-o “domniei sale “, la nivel national si international. Pentru mizeriile de o viața pe care le a făcut fiecărei familii si fiecărui copil pe care Dumnezeu i le-a dat si de care cu atâta ușurintă si golanie si-a batut joc.

Pentru noi, personajul REGHECAMPF este mort si din aceasta secunda, nimeni din superba noastră familie NU-I MAI PRONUNTA NUMELE SPECIMENULUI REGHECAMPF. I S-A DAT BLOCK SI IGNORE DE CĂTRE NOI …. ANYWAY fiecare pasare pe limba ei piere “ AMIN 🙏🙌 Anamaria, Rebecca, Sarah si Laurentiu jr”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.