Imagini de senzație cu Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Laurențiu Reghecampf le-a postat chiar în ziua procesului cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a postat câteva imagini cu Corina Caciuc, gravidă pentru a doua oară, în ziua în care iubita lui a lispit de la procesul cu Anamaria Prodan.

26 ian. 2024, 21:26

Cum arată Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Laurențiu Reghecampf a postat câteva imagini cu iubita sa, chiar în ziua în care aceasta a lipsit de la Judecătoria Buftea, acolo unde trebuia să se vadă cu Anamaria Prodan, în procesul pe care i l-a intentat.

Avocata Corinei Caciuc a motivat că iubita lui Reghecampf este plecată din țară și de aceea nu a putut ajunge la termenul de judecată, însă Anamaria Prodan nu a crezut această scuză.

Citește și: Anamaria Prodan și Corina Caciuc, la cuțite în fața judecătorului! Ce s-a întâmplat astăzi la Judecătoria Buftea: „Ăla nu ne iartă!”

Impresara a făcut o serie de declarații acide, enervată că iubita lui Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la Judecătoria Buftea. Aceasta nu a crezut scuza invocată de avocată, însă ulterior Reghe a postat câteva fotografii pe rețelele sociale care să ateste că iubita sa este gravisă și nici nu se află în România.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul bebelușului: „Te iubesc!”

Corina Caciuc nu s-a afișat foarte mult de când s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, însă astăzi Reghe a făcut publice mai multe imagini cu iubita sa.

„Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo”, „În ciuda comentariilor răutăcioase sunteți o familie foarte frumoasă”, „Ce familie frumoasă”, „Să fiți fericiți toată viața”, sunt o parte dintre comentariile la pozele postate de Reghe.

Anamaria Prodan și-a ieșit din pepeni cândiubita lui Reghecampf nu a venit la termenul pe care îl aveau în procesul intentat de Corina Caciuc impresarei, acum doi ani, și spune că avocata acesteia nu a avut dovezi care să arate că tânăra este însărcinată și că locuiește în străinătate.

„Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus.

Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul.

Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu pe Caciuc”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan spune că îi dorește fostului soț tot binele din lume și consideră că acesta ar trebui să le mulțumească ei, copiilor și mamei sale pentru tot ce au făcut pentru el de-a lungul timpului.

„Îi doresc tot binele din lume și la fel mă rog să-și deschidă ochii și să iasă din nămolul în care se scaldă. Să ne mulțumească mie și copiilor, mamei mele pentru tot ce am făcut în toți acești ani pentru el, viața lui, familia lui și cariera lui. Adică pentru faptul că l-am inventat și i-am pus numărul la poartă, cum spunem noi în fotbal. Baftă în tot ce face!

Am reality show-ul familiei mele de astăzi, deci încă poate să-și vadă băiatul măcar la televizor și poate undeva în adâncul inimii va înțelege cât e de urât să-ți abandonezi copiii, să nu îi suni în ani, să nu te intereseze dacă trăiesc sau nu. Cam atât am eu de zis și poate îi luminează Dumnezeu mintea, căci altfel finalul lui o să fie un adevărat dezastru”, a mai spus Anamaria Prodan.