Motivul pentru care Andreea Raicu a renunţat la alimentul preferat al românilor. „Am început cu un post acum opt ani”

Andreea Raicu, o femeie cu o carieră deosebită, a decis să se focuseze mai mult pe sănătatea ei fizică și emoțională, după plecarea din televiziune.

18 mart. 2023, 12:03
Motivul pentru care Andreea Raicu a renunţat la alimentul preferat al românilor. „Am început cu un post acum opt ani”
Andreea Raicu, declarații despre viața ei după ce a renunțat la televiziune

După ce a renunțat la televiziune, Andreea Raicu a ales să aibă mai multă grijă de sănătatea ei fizică și emoțională. Vedeta este preocupată de tot ce înseamnă wellness, sport și mindfulness, dar și de modă și lifestyle, așa că a decis să își deschidă o afacere în acest sens.

„Sănătatea este o alegere personală. Atâta vreme cât mănânci ceea ce trebuie, te odihnești, practic îi dai resurse corpului tău din toate punctele de vedere: mâncare, apă, îl hidratezi, îl trimiți la sală, pentru că trebuie să ai grijă de corpul tău, îl lași să doarmă atât cât are nevoie.

În plus, și din punct de vedere emoțional este foarte important ce-i dai corpului tău, pentru că nu-i de ajuns să mâncăm bine și să nu avem grijă de partea emoțională. Așa cum știm, cancerul are de cele mai multe ori o cauză emoțională”, declara aceasta în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.

Citește și: Cele 5 adevăruri crude despre viață! Andreea Raicu le-a aflat chiar pe pielea ei

Andreea Raicu este cunoscută ca fiind o vegetariană convinsă și a explicat și de ce a luat această decizie.

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult.

Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, a adăugat Andreea Raicu.

Citește și: Mirela Vaida a împlinit 41 de ani. Imagini spectaculoase de la petrecere FOTO

Andreea Raicu se luptă cu anxietatea

Vedetei nu îi e teamă să recunoască că, în ciuda faptului că starea ei de spirit este foarte bună, are momente în care simte că anxietatea preia controlul.

„Mă mai „anxietează’ și pe mine, mai multe lucruri, în funcție de starea pe care o am. Dacă sunt foarte obosită, sunt lucruri care îmi dau anxietate. Omul evoluează, în principiu, ar fi de preferat să evolueze. Dar valorile și principiile de viață teoretic rămân aceleași, dacă sunt solide. Deci da, m-am schimbat, pentru că am evoluat, nu puteam să rămân cum eram la 20 de ani”, a mai spus vedeta.