Motivul pentru care Cătălin Bordea nu face copii: „Ne gândeam la un moment dat să înfiem unul”

Motivul pentru care Cătălin Bordea nu face copii. Comediantul și soția lui, Livia, formează un cuplu de mulți ani, însă nici gând de vreun copil. Niciunul dintre ei nu se vede părinte, de aceea nici nu au încercat până acum.

13 mart. 2023, 11:50
Motivul pentru care Cătălin Bordea nu face copii: „Ne gândeam la un moment dat să înfiem unul”
Motivul pentru care Cătălin Bordea nu face copii

Motivul pentru care Cătălin Bordea nu face copii. Concurentul de la America Express a făcut o serie de dezvăluiri legate de planurile de viitor pe care le are cu soția sa, privind postura de părinți. Chiar dacă nu își doresc să facă un copil, nu exclud ideea de a deveni părinți, însă nu pe cale naturală, ci prin adopție.

Citește și: Momente de panică pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea! „Am început să ne panicăm. Apăsa pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva să ne facă rău.”

Motivul pentru care Cătălin Bordea nu face copii

,,Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să facem asta. Când? Deja vine 40, se duce 45. Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil.”, a declarat Cătălin Bordea.

Livia povestea la un moment dat cum s-a cunoscut cu soțul ei și cum a început povestea lor de iubire. ,,Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față.Eu îl știam. El ma știa. Eu l-am intuit. El ma cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând ca astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămâna bujori. Stăteam intr-o garsoniera in Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Gabita. ala Premiilor Stand-Up’.El vorbise de niște locuri pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot.

Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce sa plec. Și nu vreau.

Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare data când trebuia sa ne vedem. Ca sa îl impresionez . Și cinci ani mai târziu.

Și nu vreau nici acum sa îmi iau rămas bun de la el. Mi-a schimbat viața, lumea , tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreuna lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când ma iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpăra el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!”, scria Livia pe Instagram, în urmă cu mai mulți ani.