Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii, dar o face pentru căței: „Rețeta fericirii în cuplu”

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii. În ultima vreme, prezentatoarea a stârnit controverse pe rețelele sociale, cu declarațiile sale despre familia ei. Însă, vedeta nu se ferește să își expună viața pe Internet, așa cum este ea, chiar dacă multora nu le convine și o critică.

17 sept. 2023, 08:28
Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii, dar o face pentru căței: „Rețeta fericirii în cuplu”
Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii. Una din întrebările născute de public, este de ce vedeta gătește pentru animalele lor de companie, în timp ce copiilor le gătește bunica.

Citește și: Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Dezvăluiri incendiare: „Am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne”

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii

Rețeta fericirii în cuplu: asta facem noi în fiecare noapte înainte de culcare în timpul săptămânii… E aproape miezul nopții, e ora 23:30, vreau să vă arăt activitatea mea și să vadă doamnele care zic că eu nu gătesc.

Ei uite, macaroane cu brânză pentru căței, le place să mănânce orez cu carne și cu legume și macaroane cu brânză. Le-am dat o perioadă bobițe, dar acum le gătim.

Da, pentru copii nu gătesc, o fac bunicile, dar gătesc pentru căței. Îi tratăm ca pe niște copilași, îi răsfățăm, îi îngrijim pentru că îi iubim. Și soțul e aici lângă mine, spală câteva vase, Filip se pregătește să meargă la nani, Petra doarme de mult timp.

O să merg și eu să mă pregătesc de culcare, Mădălin mai are treabă, să lea dea cățeilor de mâncare, să curețe curtea, iar eu mă trezesc mâine la 6:40 s-o pregătesc pe Petra pentru școală”, a spus Cristina Șișcanu, pe contul său de Facebook.

Cristina Șișcanu, sfaturi pentru femeile casnice

Mai multe admiratoare i-au trimis mesaje în privat Cristinei pentru a îi cere ajutorul cu privire la atitudinea bărbaților care se „depărtează” de soțiile lor. Vedeta le răspunde public și le sfătuiește să discute cu partenerii lor cu privire la managementul propiei gospodării, fapt ce le răpește ocazia de a petrece timp împreună.

Doamnelor, ce voiam să vă spun este următorul lucru. Am primit multe mesaje în care unele dintre voi îmi spuneți că soțul nu prea este implicat în activitățile casnice și așa mai departe. Pentru că mă vedeți pe mine lângă Mădălin, pentru că Mădălin mai spală și vasele, se implică și în creșterea copiilor, totul facem împreună.

Ce vreau să le spuneți soților voștri sau ce cred eu că ar fi bine să le spuneți. Le explicați că dacă lasă tot greul casei pe umerii dumneavoastră nu o să mai puteți fi disponibile pentru ei, și la un moment dat nu le va fi lor bine, pentru că dumneavoastră nu veți mai fi bine, se strică treaba.

Dacă împărțiți totul, lucrurile sunt mult mai ușor de făcut. Nu este nicio rușine ca un bărbat să spele vase, sau să dea cu mătura sau să facă curat prin casă, chiar să se implice în educația copiilor, nu este absolut nicio problemă.”, a spus Cristina Șișcanu, pe una dintre rețelele sociale.