Dana Nălbaru s-a pocăit. Imagini cu o melodie religioasă interpretată dumnezeieşte în vârf de munte: „Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”

Fosta solistă a trupei Hi-Q, Dana Nălbaru, a povestit cum a ajuns pocăită, dar și ce i-a adus această etapă din viața ei.

17 sept. 2023, 08:55
Dana Nălbaru s-a pocăit. Imagini cu o melodie religioasă interpretată dumnezeieşte în vârf de munte: „Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”
De ce s-a pocăit Dana Nălbaru

Dana Nălbaru s-a pocăit. Fosta interpretă a povestit despre pasul pe care l-a făcut la 33 de ani, atunci când s-a botezat. „Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (…). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.
Dana Nălbaru își anunța fanii de pe Instagram: „În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit”. Iată că pe 22 iunie melodia „Pe genunchi, eu” a fost urcată pe Youtube și a primit numai reacții pozitive.

Dana Nălbaru, noi declaraţii după ce s-a pocăit la 33 de ani: „Când te pocăiești, mulți spun că ai luat-o razna”

„Pașii mei s-au oprit la răscruce de drum / N-am știut încotro să mă duc / N-am știut încotro s-o apuc / Mi-a fost frică să nu greșesc iar / Am simțit că e totun-zadar / Și sleită-n puteri am căzut/ Vocea mea a strigat către tine, Isus, Tu mă știi cine sunt, tu mă vezi, nu m-ascund / Mi-ai promis că de mână mă ții / Tu lumină în viață să-mi fii / Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus”, așa începe piesa, de o emoție pură.

Într-o mare de melodii despre bani, dragoste, putere, infidelități, Dana Nălbaru a avut curaj să revină cu o piesă în care cântă numele lui Isus. A și simțit nevoia să vorbească despre asta: „Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul”, a scris artista, pe Instagram.

Dana Nălbaru a atras mult timp atenția cu cei trei copii minunați pe care îi are, dar iată că acum face ceva pentru sufletul ei și pentru fanii care i-au iubit vocea. Sofia (16 ani) și Kadri (6 ani) sunt copiii ei naturali, din relația cu actorul Dragoș Bucur, iar Roxana (10 ani) este fetița pe care cei doi au adoptat-o în urmă cu 5 ani.

Dana Nălbaru a ieșit din trupa Hi-Q în anul 2003
Și în 2019, Dana Nălbaru s-a întors la marea ei dragoste, muzica. Atunci, ea a fost implicată în campania «Redescoperă iubirea» și a lansat o piesă cu un mesaj puternic, intitulată „Drama”. Melodia vorbește despre suferința oamenilor la 40 de ani, despre divorț, probleme în carieră, descoperirea spiritualității. Videoclipul a fost regizat chiar de soțul ei, actorul Dragoș Bucur, producător muzical fiind Julian Wharton (Londra).

În 2003, Dana Nălbaru ieșea din trupa HI-Q, înființată în 1996, și în care a cunoscut un succes fulminant alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. Dana își dorea o carieră solo la acea vreme, iar băieții au înlocuit-o cu Nicoleta Drăgan. După șase ani de colaborare, în locul Nicoletei Drăgan a venit Anya (Ana Buxai), pentru o perioadă de doi ani.

Dana Nălbaru, despre motivul care a făcut-o să aleagă calea pocăinței: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, să îl fac pe Iisus mândru de mine”

În a doua zi de Paște, Mihai Morar a postat interviul realizat cu Dana Nălbaru, pe canalul de YouTube al podcastului său, „Fain și Simplu”. Chiar dacă s-a retras în urmă cu mult timp din showbiz, Dana a rămas și acum o persoană cunoscută, deoarece a fost solista unei trupe în vogă în anii 2000 – Hi-Q – unde cânat alături de Mihai Sturzu și Florin Groza.

În 2007, Dana Nălbaru juca în filmul „După ea”, unde l-a cunoscut pe Dragoș Bucur, care mai târziu avea să-i fie soț. Cei doi au acum trei copii, doi biologici și unul adoptat. Artista a renunțat la spațiul public, la film și la muzică și a decis să se pocăiască.

De ce s-a pocăit Dana Nălbaru

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.

 

Citește și: Cu ce se ocupă Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică. Face bani frumoși din afacerea ei

Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a declarat Dana. Și tot ea a mai spus: „când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem.Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

 

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu îşi duc copiii la şcoală. Motivul pentru care au luat această decizie

 

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut! ”, a povestit Dana Nălbaru în cadrul podcastului.

Despre reunirea trupei Hi-Q, Dana Nălbaru spune că nu mai vrea să urce pe scenă, ci preferă să spele rufe. Întrebată ce ar scrie pe cartea ei de vizită, artista a răspuns: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.