Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans. S-a zvonit că depășește 70.000 de dolari: „Sunt mulțumită”

Daniela Curdu este una dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul românesc. În ultima vreme, s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a concentrat în exclusivitate pe conținutul pe care îl produce pentru OnlyFans.

17 feb. 2024, 19:38
Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans. S-a zvonit că depășește 70.000 de dolari: „Sunt mulțumită”
Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans. S-a zvonit că depășește 70.000 de euro: „Sunt mulțumită”

Daniela Crudu a ales să renunțe la lumina reflectoarelor și să se retragă din televiziune. Fosta asistentă TV are alte preocupări în prezent, fiiind concentrată, în special, pe viața de familie. Totuși, vedeta mai are și o ocupație suplimentară care îi aduce venituri semnificative.

Citește și: Daniela Crudu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum se comportă cu vedeta, însărcinată a doua oară: „Face asta de fiecare dată”

Daniela Crudu a decis să se dedice conținutului din mediul online, motiv pentru care principala ei sursă de venit a devenit platforma OnlyFans. Acolo, cei care își doresc să vadă imagini picante cu fosta asistentă TV plătesc un abonament de 20 de euro pe lună.

De curând, în presă s-a zvonit că Daniela Crudu ar ajunge să facă aproximativ 70.000 de dolari numai de pe platforma pentru adulți. Într-un interviu recent, fosta asistentă de la Capatos, a vorbit despre acest subiect. Femeia, însărcinată cu al doilea copil, a negat că aceste zvonuri ar fi reale. Totuși, ea a mărturisit că este mulțumită cu suma pe care o câștigă în acest mod.

„Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din Only Fans, altfel nu făceam asta. Dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd! Ar fi bine să reuşesc eu asta! Dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată, e şi normal să se întâmple asta”, a declarat Daniela Crudu, care e încântată de prestația ei pe Only Fans.

„Da, este o activitate care îmi place să o fac. De fapt, platforma este doar pentru vedete. Eu am văzut asta prin străinătate. Vedetele caută să fie foarte active pe această reţea socială şi au succes. Pentru fetele simple, există cu totul alte alternative”, a mai spus fosta asistentă de televiziune.

În prezent, Daniela Crudu nu e singura persoană publică ce are cont pe aplicația Only Fans, și cântăreața Anda Adam activează pe platforma pentru adulți, dar și Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului devenit antrenor Marian Drăgulescu.

Citește și: Daniela Crudu recunoaște că nu poate renunța la fumat, chiar dacă este însărcinată în 6 luni. A ajuns să-și numere țigările în fiecare zi