Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele: „Eu sunt o tipă asumată. Am fost prima care a luat această decizie”

Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele. În vârstă de 54 de ani, cântăreaţa a adoptat de-o viaţă muzică balcanică şi nu îi pare rău că a ales acest gen muzical. Fiind în mare vogă, mulţi artişti au început să cânte şi manele, astfel, devenind unul dintre cele mai controversate subiecte.

04 feb. 2023, 18:23
Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele: „Eu sunt o tipă asumată. Am fost prima care a luat această decizie”
Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele

Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele. Vedeta a decis ca să renunțe la muzica pop și să cânte în special manele sau „muzică balcanică”, așa cum o denumește ea. Această hotărâre i-a adus multe beneficii financiare, mai ales că acum este extrem de căutat şi ascultat acest gen muzical.

Citeşte şi: Succes de răsunet pentru Daniela Gyorfi. Cum a reușit să câștige 120.000 de euro fostul iepuraș Playboy, în plină criză

Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele

Încerc să fiu în tendințe. Am fost prima care a luat această decizie, de a cânta muzică balcanică, și după atâția ani de zile toată lumea a trecut la acest gen muzical.

Eu sunt o tipă asumată. Așa cum mi-am creat o imagine la început care a fost controversată, așa este și acum cu această muzică balcanică. Și acum sunt unii care tot manele cântă, dar spun că nu este adevărat.

Nu cred că contează genul muzical, contează ca produsul să ajungă la sufletele oamenilor. Și contează să ai cântări, să câștigi bani, că până la urmă despre asta e vorba.

Dacă muzica ta e cerută și plăcută, nu cred că e vreo diferneță. Când e o melodie proastă sau bună nu contează genul„, a spus Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Daniela Gyorfi, adevărul despre averea familiei

Cântăreața a explicat ce se întâmplă cu bunurile strânse în timpul relației lor și cum se împart, având în vedere că nu sunt căsătoriți și nici nu au de gând să facă acest pas.

Bunurile comune sunt ale mele! De fapt nu sunt ale mele, sunt ale Măriucăi! Bunurile noastre nu sunt ale noastre, sunt ale copilului. Nu ne întrebăm, pentru că știm amândoi a cui este casa, a cui este mașina, a cui este afacerea. Amândoi am muncit, amândoi muncim și nu se pune problema așa între noi.

 Tot ceea ce facem, facem într-adevăr pentru Maria, dar și pentru noi. Adică eu nu sunt de acord să-i las copilului meu, adică eu să muncesc… Muncesc, dar pentru mine și pentru copil. Îi las copilului că doar n-o să iau nimic cu mine în mormânt„ a declarat Daniela Gyorfi.