Succes de răsunet pentru Daniela Gyorfi. Cum a reușit să câștige 120.000 de euro fostul iepuraș Playboy, în plină criză

Daniela Gyorfi bifează succese pe bandă rulantă în plan personal și profesional. Celebra cântăreață a reușit să obțină în instanță despăgubiri uriașe. 

28 nov. 2022, 11:29
Succes de răsunet pentru Daniela Gyorfi. Cum a reușit să câștige 120.000 de euro fostul iepuraș Playboy, în plină criză

Cu ajutorul unui avocat iscusit, Daniela Gyorfi (53 de ani) a reușit să câștige despăgubiri pentru un imobil din Sectorul 3. Inițial, vedeta TV a primit pentru terenul din zona Dristor, de 287,92 mp suma de 98.113 euro. Ulterior, instanța superioară a pronunțat verdictul final, după ce vedeta a contestat decizia primei instanțe. Astfel, a reușit majorarea sumei, cu încă 20.000 de euro despăgubiri. Hotărârea a rămas definitivă:

„Admite apelul formulat de apelanta-reclamantă. Schimbă în parte sentinta civilă apelată în sensul că decizia de compensare va fi emisă de pârâta Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor pentru un număr de 581.050 de puncte.

Menține celelalte dispozitii ale sentintei civile apelate.

Respinge apelul formulat de apelanta-pârâtă Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor ca nefondat. Obligă apelanta-pârâtă să plătească apelantei-reclamante cheltuieli de judecată în apel în sumă de 1700 lei reprezentând onorariu de avocat. Definitivă”, este hotărârea magistraților.

Astfel, Daniela Gyorfi are de încasat, în total, nu mai puțin de 118.000 de euro, bani frumoși, mai ales în vreme de criză.

 

Unde locuiește acum Daniela Gyorfi

 

În prezent, Daniela Gyorfi locuiește într-un apartament de 250.000 de euro, din afara Bucureștiului, în Petrești, județul Ilfov. Fostul iepuraș Playboy are terasă și curte. 9.000 de euro a costat-o doar mobila din bucătărie pe vedetă.

În imobilul din Ilfov, sexy cântăreața care s-a făcut cunoscută în România încă de la finalul anilor ’90 locuiește cu George Tal și cu fiica lor, în vârstă de 11 ani.

„Maria (n.r. – fiica) trebuie să aibă o educație bună și să aibă principii de viață sănătoase. Vreau să fie o femeie cu o meserie, să fie independentă, să aibă prieteni, ceea ce la mine a fost un minus, pentru că eu am fost trădată de prieteni”, a declarat Gyorfi, într-un interviu.