Oana Ioniță se împacă cu soțul ei, Florin Butnaru? Bebelușa a făcut primele declarații: „Sper ca totul să se termine cu bine”

Oana Ioniță se împacă cu soțul ei, Florin Butnaru? Cei doi sunt în plin proces de divorț și, cu toatea astea, locuiesc încă împreună. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' a anunțat divorțul de tatăl copiilor ei, susținând că relația lor nu mai funcționa de ceva timp.

12 iun. 2023, 16:48
Oana Ioniță se împacă cu soțul ei, Florin Butnaru? Bebelușa a făcut primele declarații: „Sper ca totul să se termine cu bine”
Oana Ioniță se împacă cu soțul ei, Florin Butnaru?

Oana Ioniță se împacă cu soțul ei, Florin Butnaru? „Încă mai trec prin schimbări și probabil că o să trec toată viața prin schimbări, unele mai grave, altele mai puțin grave. Sper ca totul să se termine cu bine pentru binele copiilor. Încă nu avem ce să pregătim, încă suntem în derularea separării, așa că mai durează.

Da și ne înțelegem, adică ne înțelegem de comun acord să stabilim anumite lucruri și priorități pentru ei‘, a spus Oana Ioniță, potrivit Playtech.ro.

Citește și: Oana Ioniță, primele declarații după anunțul despărțirii: „Eu am iniţiat divorţul. Am încercat să ne salvăm căsnicia, dar nu am reuşit”

Oana Ioniță se împacă cu soțul ei, Florin Butnaru?

Vedeta exclude complet posibilitatea unei împăcări cu Florin Butnaru. Dansatoarea spune că nu va apela la ajutorul unui psiholog, ci va comunica deschis cu tatăl copiilor ei, mai ales când vine vorba despre deciziile care îi privesc pe cei doi copii, Max și Isabel.

Nu, decizia e clară. Consider că cu cât vorbim mai multe lucruri și dacă stabilim toate detaliile și totul este pus la punct, e important ca noi doi să ne punem de acord asupra programului, asupra a tot ceea ce se va întâmpla pe viitor.

Vacanțele presupun că trebuie organizate din timp. Când e vorba de ceva pozitiv, toată lumea să își deschidă sufletul și îmi doresc să mă gândesc cât mai mult la lucrurile care ne pot aduce zâmbetul în viața noastră.

Copiii își doresc să viziteze cât mai multe locuri din România, noi ne dorim să plecăm în Portugalia la un concurs de balet, la o finală mondial”, a mai declarat Oana Ioniță.