Motivul pentru care Florin Salam nu-şi strigă soţia pe nume: „Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda asta și acum aud prin toate casele că bărbații așa își strigă soțiile”

Florin Salam şi Roxana Dobre sunt împreună din 2014 şi au împreună trei copii, două fetiţe şi un băieţel. Dar deşi îşi iubeşte soţia ca pe ochii din cap, manelistul nu o alintă, aşa cum face ea cu el, nici măcar nu-i spune pe nume.

26 ian. 2023, 16:52
Motivul pentru care Florin Salam nu-şi strigă soţia pe nume: „Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda asta și acum aud prin toate casele că bărbații așa își strigă soțiile”

Invitat în podcast-ul Fiță cu Adiță, Florin Salam a dezvăluit că, pentru el, Roxana este simplu „nevastă”. Niciunul, nici celălalt nu-şi spun pe nume, dar în timp ce Roxana îşi alintă soţul în fel şi chip, Florin a ales să nu o facă.

Motivul pentru care Florin Salam nu-şi strigă soţia pe nume: „Eu am dat moda asta”

Ba, mai mult, a lansat şi o modă în rândul bărbaţilor, spune manelistul. Acum, însă, nu-i mai convine acest lucru, aşa că vrea să inventeze alt apelativ pentru Roxana.

Așa îmi place să-i spun. Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda cu asta și acum aud prin toate casele că bărbații așa își strigă soțiile. Dar mie îmi stă cel mai bine când spun așa. Așa că vreau să inventez altceva, pentru că nu-mi convine să mă imite toți”, a dezvăluit Florin Salam în podcast-ul Fiță cu Adiță.

Salam a mai povestit că, atunci când s-a născut ultimul său moştenitor, a avut parte de o situație nemaintâlnită. Artistul și-a dus soția la spital să nască, dar s-a trezit că toți cei pe care i-a întâlnit nu i-au urat naștere ușoară brunetei, ci lui.

O fi fost din cauză că mă îngrășasem mai mult în perioada aia”, glumește Salam.

Citeste si Gestul emoționant făcut de Florin Salam. Manelistul i-a cântat unui băiețel de 12 ani aflat pe patul de moarte: „Visa să-l audă cântând la aniversarea lui”

Salam dă trendingul pe nunţi

Deşi este un manelist extrem de apreciat, Florin Salam nu prinde de multe ori trendingul de pe You Tube. Nici nu este prea afectat de acest lucru. I-ar plăcea, însă, să fie chemat la cât mai multe nunţi.

Toate nunțile la mine, la șefu! Ce trending, dă-l Doamne iartă-mă de trending, lasă, nunțile, cash, sacoșile, la mine, tată!”, este mesajul transmis de Florin Salam, pe contul său de socializare. Și pentru că a venit vorba de bani, manelistul spune că a avut o singură dată card în viața lui. S-a întâmplat când a plecat din țară și a fost obligat de bancă să-și facă un card, pentru că altfel nu avea cum să plătească. Dar recunoaște că preferă numerarul.

Citeste si Florin Salam nu mai aruncă cu banii pe haine: „Eu am adus hainele astea scumpe la noi. Dar cum să mai dau 10.000 pe un sacou dacă m-am îngrășat”