Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat o ofertă colosală de un miliard de euro. De ce nu a renunțat latifundiarul la mai multe proprietăți din Pipera

Gigi Becali, unul dintre cei mai bogați români, este și un important deținător de terenuri din capitală. De ce a refuzat patronul FCSB o ofertă semnificativă.

27 mart. 2023, 15:06
Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat o ofertă colosală de un miliard de euro. De ce nu a renunțat latifundiarul la mai multe proprietăți din Pipera

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați români, dar și unul dintre cei mai importanți deținători de terenuri din capitală.

Latifundiarul are mai multe proprietăți în zona de nord a Bucureștiului, prețurile de aici fiind unele foarte mari, zona fiind țintită în principal de dezvoltatorii imobiliari.

Citește și: Alexandra este copia fidelă a lui Gigi Becali. Fiica mijlocie a latifundiarului s-a înnoit cu un bolid de lux de jumătate de milion de euro

Potrivit GSP, Gigi Becali ar fi refuzat o ofertă incredibilă, de un miliard de euro, de la compania One United Properties, care voia să achiziționeze mai multe proprietăți în Pipera. Motivul refuzului din partea patronului FCSB a fost că dorea toți banii odată și nu eșalonarea plății pe 10 ani.

Compania avea în plan să construiască aici un complex de birouri, în care cel mai înalt imobil ar fi avut 33 de etaje.

Citește și: Gigi Becali este contratimp: ce trebuie să facă pentru a scăpa de o nouă condamnare la închisoare

Inițial, Becali și-ar fi dorit să bată palma cu One United Properties, dar modalitatea de plată pe care societatea și-o dorea nu a fost pe placul omului de afaceri. Acesta a propus ca plata să fie făcută în cel mult 5-6 ani, dar compania a ajuns la concluzia că intervalul este prea mic și că nu își poate lua acest angajament deoarece are și alte proiecte importante în desfășurare. Astfel, tranzacția nu a mai fost realizată.