Motivul pentru care Ileana Lazariuc a decis să iasă din lumina reflectoarelor. Putea să aibă cariera Mădălinei Ghenea, dar a ales să facă asta

Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, s-a îndepărtat de lumea mondenă, deși părea că se îndreaptă către o carieră de actriță. Mama ei, Anastasia, a dezvăluit cu ce anume se ocupă la momentul de față fiica sa.

03 dec. 2021, 12:27

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au format multă vreme unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, iar cei doi au fost și căsătoriți o vreme, mariaj din care au rezultat doi copii, Alexandru și Nicolas Noah.

Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac au divorțat în 2017 după o relație de 20 de ani și un mariaj care a durat 10 ani.

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de cei doi copii | FOTO

Frumoasa bruneta a debutat în cinematografie în 2008, când a interpretat rolul fascinantei Zaraza în filmul „Supraviețuitorul”, în regia lui Sergiu Nicolaescu. La acel moment Ileana Lazariuc era considerată o vedetă cu potențial enorm la public și care ar fi putut avea cariera pe care și-a construit-o mai târziu Mădălina Ghenea.

Anastasia Lazariuc a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a povesti despre cartea pe care a lansat-o recent.

Anastasia a fost desigur întrebată și despre viața fiicei sale, care a dispărut subit din lumina reflectoarelor, deși părea că ar putea avea o carieră solidă în lumea filmului.

Ileana Lazariuc a ales să se dedice exclusiv rolului de mamă pentru cei doii fii ai ei cu Ion Țiriac jr.

„Ileana e foarte bine, își crește băieții. Cel mare face 14 ani, ce repede trece timpul. Celălalt o să facă 13. Sunt mari, sunt înalți, mă uit de jos în sus la ei. Copiii sunt cei mai frumoși pentru părinții lor. Ileana este mămoasă, își acordă toată atenția creșterii băieților, mă încântă acest lucru.’, a mărturisit Anastasia Lazariuc.

Anastasia a publicat o carte autobiografică în care vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții.

Ion Alexandru Ţiriac, prima imagine alături de cei doi copii ai săi. „Voi dați sens vieții mele” FOTO

„Bunicii mei sunt români, mama mea la fel. Bunicii au venit de pe la Bihor, tata s-a îndrăgostit de mama, apoi am apărut noi. Viața este împărțită în etape, noi sperăm să fie totul roz, doar că Dumnezeu ne pune la încercări să ne verifice dacă suntem puternici. Nu știu dacă am rezistat. L-am pierdut pe fratele meu, la 29 de ani a decedat. Tata a murit pentru că avea ulcer, i s-a făcut operație, la 3 zile a decedat. La fratele meu este o poveste lungă, este totul scris în carte.”, a spus ea în emisiuna lui Măruță.