Şi-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. De ce a rupt contractul cu Antena 1: „Am renunţat la emisiune”

Irisha a vorbit despre motivul pentru care nu a mai fost văzută la Neatza cu Răzvan și Dani. Cântăreața mai are și alte proiecte și a fost nevoită să ia o pauză de la televiziune. Vedeta nu a mai fost văzută de ceva timp pe micile ecrane.

30 mart. 2023, 08:53
Şi-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. De ce a rupt contractul cu Antena 1: „Am renunţat la emisiune”

Irina Ceban sau Irisha, după cum o știu fanii, a plecat de la emisiunile duminicale Neatza cu Răzvan și Dani, din cauza proiectelor profesionale pe care trebuia să le acopere. În locul ei a venit, de fapt, a revenit, Flavia Mihășan, una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Neatza. Iată care este motivul pentru care Irisha a făcut această alegere neașteptată!

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a rupt contractul cu Antena 1. Iată de ce a renunțat vedeta TV la emisiunea matinală.

Cătălin Cazacu e istorie! Asistenta de la „Neatza” are deja un nou iubit: „Fiecare vrea în față!”

De când a devenit celebră, Irisha a avut parte de numeroase colaborări. Fie în televiziune, fie în spatele camerelor de filmat. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Stilista a ajuns să nu mai facă față proiectelor, motiv pentru care a avut de ales să renunțe la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani.

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

“Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo. Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate. Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva… Și am renunțat la emisiune”, 

a spus Irisha.

Totodată, Irisha a declarat că nu va renunța la televiziune, însă, o pauză este bine venită oricând. Prioritare sunt proiectele în care își va pune creativitatea în ținutele artiștilor. Până acum s-a ocupat de aspectul mai multor vedete, printre care Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică Jr. și Emilian.

Irisha, bomba sexy de la Survivor, se confruntă cu grave probleme sănătate. „Sunt supărată pentru că am făcut o criză”

”E mult spus am renunțat, nu am renunțat la TV, doar că am luat o pauză. Recent l-am îmbrăcat pentru trei videoclipuri pe Emilian, am lucrat cu Nicoleta Nucă, cu Radu Ștefan Bănică Jr. Pot spune că am fost la Bravo ai stil și asta mă califică în acest domeniu. În plus, am făcut o școală de styling, tot aici în România, dar și una în Statele Unite ale Americii, a concluzionat Irisha pentru click.ro.

Irina Ceban, pe numele de scenă Irisha, a fost concurentă în echipa Faimoșilor în show-ul Survivor România, difuzat la Kanal D. Frumoasa brunetă nu este străină de emisiunile televizate, întrucât  artista a fost una dintre concurentele sezonului 5 al emisiunii Bravo, ai stil! Irisha a ajuns până în Marea Finală, ținutele ei făcând furori pe tot parcursul sezonului.

Irisha are 35 de ani, fiind originară din Republica Moldova. Aceasta este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, urmând și o școală de styling în România, pe care a continuat-o în America. A venit în România în urmă cu 7 ani, după ce a locuit o bună perioadă de timp în Republica Moldova.

Irisha nu exclude o revenire în televiziune, însă momentan se axează pe fashion nu întâmplător – cu siguranță, fanii își amintesc că ea a ieșit pe locul 3 la Bravo, ai stil!