Roxana Vancea este piele şi os. Cum arată acum şi câte kilograme are fosta asistentă de la Neatza: „Vreau să mă îngraş, dar nu reuşesc”

Roxana Vancea este piele şi os. Fosta asistentă de la Neatza a dezvăluit că a ajuns să cântărească 45 de kilograme și și-ar dori foarte mult să se mai îngrașe. Ea şi soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu se află în vacanță în Dubai, cu cei doi copii.

19 mai 2023, 17:06
Roxana Vancea este piele şi os. Cum arată acum şi câte kilograme are fosta asistentă de la Neatza: „Vreau să mă îngraş, dar nu reuşesc”
Roxana Vancea este piele şi os

Roxana Vancea este piele şi os. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din vacanță, iar fani au remarcat imediat cât de mult a slăbit. Chiar dacă mănâncă orice, nu reuşeşte să pună niciun kilogram. Ea și-ar dori să mai ia în greutate câteva kilograme pentru a reveni la forma fizică de dinainte de a deveni mamă.

Citeşte şi: Roxana Vancea şi-a şters pozele sexy de pe Instagram. Care este motivul: „Este un bărbat gelos”

Roxana Vancea este piele şi os

În prezent am 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 cm, sunt o persoană scundă. Acum mănânc orice, în momentul de față, pentru că îmi doresc să mă îngraș 3/4 kilograme însă nu reușesc. Atunci când eram „vecina” de la “Neața cu Răzvan și Dani” aveam 50 de kilograme dar nu făceam sport, doar ce făceam la facultate și cam atât.

În trecut, când eram mai grăsuță, am avut singur an în care m-am dereglat hormonal și m-am îngrășat 12 kilograme pe care le-am dat după aia jos în următoarele șapte luni. În rest, sunt slabă de când mă știu, nu atât de slabă ca acum, dar tot timpul am avut undeva la 49/50 kilograme”, a declarat Roxana Vancea pentru Click.ro.

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos

Timp de 6 zile pe săptămână, Roxana Vancea are un regim alimentar foarte strict, iar în a șaptea zi își permite să trișeze și să consume acele alimente “interzise”.

Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă. Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos.

Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc. Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu.

Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină.”, a spus Roxana Vancea.