Motivul pentru care Lili Sandu nu ia în calcul varianta naşterii naturale

Însărcinată în şapte luni, Lili Sandu a decis să-şi aducă bebeluşul pe lume prin cezariană. Într-un interviu pentru Viva.ro, artista dezvăluie motivul pentru care nu ia în calcul varianta naşterii naturale. De asemenea, vedeta a mai spus că a învăţat să treacă peste infidelitatea partenerului de viaţă, dar în anumite condiţii.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 17:37
Motivul pentru care Lili Sandu nu ia în calcul varianta naşterii naturale

Probabil că multe femei care au ales naşterea naturală vor contesta alegerea ei când vor auzi explicaţia. Frica vedetei faţă de durerea naşterii este, însă, suficient de mare încât să nu opteze pentru această variantă.

Întrebată care este, după părerea ei, culmea durerii, Lili a răspuns, fără să ezite: „Naşterea naturală cred că este prima pe listă„.

Citeşte şi Actriţă de filme pentru adulţi din Rusia a promis că se va culca cu oricine va inventa vaccinul pentru COVID 19

Ca orice viitoare mămică, Lili declară că cele mai mari temeri ale sale sunt legate de bebeluş. În acelaşi timp, însă, artista declară că se simte mai împlinită şi mai fericită ca niciodată. Totodată, fericirea stă, pentru Lili Sandu, în lucrurile simple: „Pe mine asta mă face fericită, simplitatea„. Iar momentul în care s-a simţit cu adevărat fericită a fost momentul în care a aflat că este gravidă: „Momentul în care am aflat că sunt însărcinată a fost unul magic„.

Dar viaţa nu a fost foarte lină pentru Lili, chiar dacă, în prezent, se declară cea mai fericită şi mai împlinită femeie. cel mai mare regret al vedetei este faptul că nu a putut fi alături de tatăl ei atunci când acesta a trecut la cele veşnice.

Lili Sandu a vorbit şi despre înşelat, un act imral pe care mărturiseşte că l-ar tolera în anumite condiţii: „Am învățat, de-a lungul anilor, să îmi dezvolt și latura asta de a tolera și de a reuși să trec chiar și peste un înșelat, dacă a fost făcut cu cap, cât de cât. Dar, clar, exclus cu cineva dintre cunoștințele mele”.