Motivul pentru care Mădălina Pamfile nu vrea să dezvăluie identitatea iubitului ei: „El este iubitul meu, este tatăl fetițelor mele și, da, nu ne lipsește nimic”

La 29 de ani, Mădălina Pamfile este o femeie împlinită şi fericită. Şi-a găsit liniştea alături de un bărbat minunat şi este mămica a doi copii superbi. Deşi este mândră de oamenii pe care-i are în viaţa ei, Mădălina îi protejează cât poate de mult de ochii curioşilor. De pildă, pe iubitul ei nu l-a văzut nimeni niciodată.

14 iun. 2022, 17:05

Mădălina Pamfile iubit. Vedeta a devenit cunoscută ca asistentă la ”Un Show Păcătos”, iar timp de mai mulți ani, a ţinut prima pagină a ziarelor din cauza scandalurilor amoroase în care a fost implicată. De asemenea, numele ei a fost asociat multă vreme cu cel al lui Radu Mazăre. La un moment dat, însă, a decis că este momentul să renunţe la viaţa tumultuoasă şi palpitantă şi să se aşeze la casa ei.

Motivul pentru care Mădălina Pamfile nu vrea să dezvăluie identitatea iubitului ei

Despre iubitul ei nu se cunosc prea multe lucruri. Fosta asistentă TV a decis să-l ţină departe de ochii curioşilor, astfel că nu se afişează cu el pe nicăieri. Mădălina Pamfile a explicat, într-un interviu pentru Antena Stars, că iubitul ei nu este persoană publică şi dorinţa lui este nici să nu devină. Acesta este motivul pentru care preferă să nu o însoţească la evenimente publice.

Citeste si Cu cine se iubeşte Mădălina Pamfile: „Iubitul meu are un iaht, iar vara stăm în Ibiza”

„Partenerul meu nu este persoană publică, nu este cântăreț, pictor, dansator. Nu-și dorește să iasă în evidență. Este un bărbat absolut normal și nu-și dorește foarte multă reclamă. Nu pot să-l văd ca un bărbat potent financiar. El este iubitul meu, este tatăl fetițelor mele și da, nu ne lipsește nimic”, a explicat Mădălina Pamfile la Antena Stars

Deşi nu a vrut să dea prea multe detalii despre partenerul ei de viaţă, fosta asistentă tv a dezvăluit că acesta deţine un iaht şi că la vară se vor muta la Ibiza.

Nu sunt foarte bogată, nu, am un business și cam atât. Iubitul meu deține un iaht și vara stăm în Ibiza”, a spus vedeta într-un interviu din luna aprilie.

În trecut, Mădălina Pamfile a fost căsătorită cu afaceristul timișoran Alin Bruno, însă, mariajul lor nu a rezistat decât până la mijlocul lunii octombrie 2017. Actualul iubit este milionar şi nu este de origine română.

Fosta asistentă a lui Capatos are o poveste de viață foarte tristă: a fost părăsită de părinţi şi a fost înfiată când avea trei ani. Adevărul l-a aflat când avea şapte ani. La 13 ani, Mădălina a fost victima unui viol.

Citeste si Mădălina Pamfile, la un pas să se sinucidă: „Am luat nişte pastile. Am fost şi internată”