Marina Voica, dezvăluiri emoționante despre marea sa iubire. ”M-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el”

Marina Voica este una dintre cele mai iubite și apreciate soliste de muzică ușoară din România. De-a lungul timpului, artista a fost curtată de foarte mulți bărbați extrem de chipeși, însă inima sa a aparținut unui singur bărbat pe care îl poartă în suflet și astăzi.

26 apr. 2023, 16:41
Marina Voica, dezvăluiri emoționante despre marea sa iubire. ”M-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el”
Marina Voica, dezvăluiri emoționante despre marea sa iubire. ”M-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el”

Marina Voica, dezvăluiri emoționante despre marea sa iubire. Marina Voica arată senzațional la cei 86 de ani ai săi. Artista are o poftă de viață incredibilă și spune că își dorește în continuare să trăiască frumos.

Citește și Marina Voica, dezvăluiri din intimitate. A trăit o poveste de iubire intensă cu un medic cardiolog: „Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că nu mă mai iubește”

Marina Voica, dezvăluiri emoționante despre marea sa iubire

Recent, Marina Voica a vorbit despre marea sa dragoste care din păcate a părăsit această lume la vârsta de 41 de ani. Deși a fost căsătorită de două ori cu Marcel Voica și Virgil Teodorescu și a mai avut alte două idile, marea dragoste a Marinei Voica a fost și va rămâne Virgil  Teodorescu pe care l-a pierdut în anul 1981.

Artista a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, că Virgil Teodorescu a iubit-o mai presus de orice.

,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult că mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului”, a declarat Marina Voica în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Artista a mărturisit că moartea soțului său iubit a dat-o extrem de tare peste cap și foarte mult timp de la tragicul eveniment a avut coșmaruri.

„După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește.  Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dădeam seama că el era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar tu îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a mai spus artista.

Povestea de dragoste dintre Marina Voica și medicul Viorel Teodorescu pare desprinsă din filme. Artista a povestit că totul a început după ce medicul a sunat-o și i-a mărturisit că se îndrăgostise de ea după ce a văzut-o la televizor.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine.

Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Până la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie“, a spus regina muzicii românești.

Citește și Marina Voica are 86 de ani, dar face sport ca o adolescentă: „Fac 100 de genuflexiuni pe zi!”