EXCLUSIV Motivul pentru care Mihai Tudose refuză cu înverşunare să facă parte din viitorul guvern: „Nu intru în acest guvern oricât mi-ar cere colegii. Uite că nu toţi vrem la putere”

Mihai Tudose este decis să nu facă parte din viitorul guvern. Fostul prim-ministru are convingerea că în PSD sunt mulţi oameni competenţi care se pot descurca onorabil în orice minister.

18 nov. 2021, 22:35
EXCLUSIV Motivul pentru care Mihai Tudose refuză cu înverşunare să facă parte din viitorul guvern: „Nu intru în acest guvern oricât mi-ar cere colegii. Uite că nu toţi vrem la putere”

Mihai Tudose a declarat, în emisiunea lui Victor Ciutacu, faptul că PSD-ul a venit mereu cu soluţii. Fostul premier spune că există o soluţie pentru majorarea pensiilor, salariilor şi alocaţiilor – colectarea.

Nu intru in acest guvern, oricat mi-au cere colegii. Ca sa inlatur suspiciunile, uite ca nu vrem toti sa ajungem la putere. Avem oameni destul de buni.

Trebuie o mai buna colectare. Nu se poate cu 800 de lei pensie. Haide sa vedem cine a luat banii. La ultima rectificare s-au luat 3 miliarde. Sunt solutii, PSD mereu a gsait solutii. PSD nu a lasat niciodata oamenii sa moara de frig. Am imprumutat 56 de miliarde si nu avem de dat? Romanaia are subfinantare. Vedem de unde ii luam, chiar daca trebuie sa facem imprumuturi.

Citeste si Nicolae Ciucă, primele declaraţii după negocierile cu PSD: „S-au făcut paşi importanţi. Mâine ne vedem din nou”

Sa ajungem in guvern, facem o rectificare, oricum o sa stim ce exista in trezorerie. Nu exista sa nu stim ce e acolo. Nu exista sa stam si sa nu stim, nu se poate asa ceva. Nu se poate sa nu fie bani, hai sa facem colectare. De unde sa vina bani?  Daca suntem hotarati, o facem. Nu o s-o facem peste noapte. ANAF si vama ne trebuie.

Cota unica a ramas in negociere, dar suntem ultimii care au asa ceva. In 2017, cand toata lumea spunea ca fugaresc eu multinationalele. Daca nu isi mai baga nimeni coada, chiar merge, nu se mai poate sa iasa tot profitul din România„, a precizat Mihai Tudose în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeste si Dezvăluiri din şedinţa liberalilor. Florin Cîţu: „Este o victorie importantă pentru PNL să aibă premierul, mai ales că este partidul mai mic din coaliţie”


loading...
Partenerii noștri